torsdag 17. januar 2019

Oljedekkbeis terrasse

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Terrasseoljer er billigere produkter som beskytter dårligere og krever oftere behandling, helst flere ganger i året for å ha en fin terrasse og for å beskytte treverket godt nok, sier Marstokk. UV-beskyttelse er ikke vanlig i de billigere terrasseoljene, ifølge eksperten.


Oljedekkbeis terrasse

Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på nytt i en lysere farge (lys grå). Med riktig farge på terrasse og uteplass skaper du en visuell forbindelse til husets arkitektur og omgivelsene rundt. Det gir helhet, ro og harmoni i uterommet.


Her finner du farger som passer godt til skandinavisk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere.


Oljedekkbeis terrasse

Tok med meg en plankebit til et par malingsforhandlere her i Haugesun men fikk ikke noe utvetydig svar. Klar blank hinne ihvertfall. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Men det ser jo ikke ut!


Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Hvis du har en terrasse som ble oljet året før, og du nå ønsker å beise, kan du bruke vanlig kraftvask i stedet.


Dersom det er lengre tid siden skal fremgangsmåten ovenfor benyttes. Farger: Du kan få både beis og olje i forskjellige farger. Butinox Oljedekkbeis er en høykvalitets oljedekkbeis med ekstra god vannfasthet og lang holdbarhet. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.


I Jotun selger vi beis til både vegg og terrasse. Dette er to forskjellige produkter med forskjellige formuleringer. TREBITT Oljebeis er skreddersydd for utvendig vegg.


For terrasser, trapper og utemøbler etc. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Uterommet skal jo brukes flittig i månedene som kommer, og hva er vel ikke bedre enn en nybeiset terrasse ? Men, den evige diskusjonen: Skal man gå for beis eller olje? Og skal man kjøpe rimelige eller dyrere varianter? Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv, hagemøbler etc.


Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk. Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. Jotun - Drygolin Pluss Oljedekkbeis L. En ny moderne oljedekkbeis.


Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Oljedekkbeisen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite. Moderne vannavvisende teknologi.


Oljedekkbeis terrasse

En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Drygolin Oljedekkbeis L - Jotun Jotun På lager i butikker. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis.


Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg