tirsdag 15. januar 2019

Gant kåpe dame

Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr. Fri frakt ved kjøp over 499. Basisplagg enhver burde ha. Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre!


Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager.

Cellbes har alt du trenger av klær. GANT leverer klær og tilbehør av høy kvalitet til henne. Se utvalget og bestill ditt nye favorittantrekk i dag. Gratis frakt og retur på alle ordre! Hold deg oppdatert på alt av nyheter, moter og trender.


Se og bestill alle våre nyheter. Vi tilbyr gratis frakt og retur på alle ordre! Vi har morgenkåper til dame i flere farger.

Alle av 1 bomull i myk frottékvalitet. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Jakker og kåper til den stilsikre og motebevisste kvinnen.


Match har stilsikre ullkåper til kjølige høstdager eller sporty lettvektsjakker til varmere dager. Kåpe til dame fra Gant. GANTs offisielle nettbutikk i Norge har startet salget!


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Velg og vrak blant vårt brede sortiment av jakker til dame. Den nyeste moten til bra priser. Shop dine favoritter hos Ellos nå! En kåpe med en kurvende passform vil nemlig vise deg fra din beste side.


Klassisk ullkåpe med dobbelspent knepping. Siden kåper som nevnt kan komme i alle materialer, kan de brukes hele året, og de kan både varme, skjerme mot vinden og ellers bare være et stilig tilbehør. En billig, ensfarget, kåpe i syntet ( polyester, viskose, elastan) for hverdagsbruk.


Jakken har knappelukking foran og dekorative knapper på ermene. Innsvinget i midjen og med delesømmer som sørger for en optimal passform som er flatterende for figuren. Har ståkrage som kan taes opp når kulden setter inn.

Modellen er unisex, noe som betyr at morgenkåpen passer både dame og herre. Hos Ferner Jacobsen finner du et stort utvalg av yttertøy til dame. Vi er sikre på at du vil finne noe du vil like i vårt sortiment, uansett hva slags stil du velger. Varm dunjakke til den kaldeste vinter?


En stilsikker kåpe til hverdags eller fest? Gant er et livsstilsmerke som i starten designet amerikanske sportsklær. Derfor kjenner vi i dag GANT som et svensk klesmerke. I tillegg til deres ikoniske skjorter, tilbyr GANT alle basisplagg enhver dame og herre bør ha i sin garderobe, samt et stort utvalg av klassiske barneklær.


I GANTs design finner man en rekke elementer fra det som i USA kalles Ivy League-looken. Velg din favoritt blant dunjakker, parkas, kåper, anorakker, pels-, fuskepels og saueskinnsjakker. Unn deg selv en julegave på Cubus. Reserver varen online hent i butikk. Rask levering, fri frakt og bytte i butikk.


Kjøp enkelt på nett nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg