torsdag 10. januar 2019

Lite bord med oppbevaring

Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Kjøp bord med oppbevaring hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Lite bord til liten plass.

Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet. Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Brettbord er praktisk da du kan ta med deg brettet, kanskje til frokost på senga en lørdagsmorgen?


Pynt konsollbord med dekorasjon du liker, eller kanskje en grønn plante? Sidebord med oppbevaring er perfekt for deg som liker å holde orden, og oppbevare ting på en plass når det ikke brukes. Tenk over hvilken funksjon sidebordet skal ha. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord. Et lite lampebord eller sidebord kan være nyttig på flere steder i hjemmet.


Det kan brukes ved siden av sengen eller på et hjemmekontor. Bruksmulighetene for denne typen bord er mange. Det tar liten plass, men har likevel kapasitet til å holde flere gjenstander. Leter du etter et pent lite bord til din bolig? Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser.


Her finner du et bredt sortiment av Bord for ulike rom. Ta en titt blant spisebor sofabor avlastningsbord og skrivebord for å finne nettopp det bordet som passer til hjemmet ditt. Våre kafésett passer til små uteområder mens de sammenleggbare campingbordene er perfekte til ferien.


Uansett hvilket hagebord du ender opp med , så har også vi hagestoler og hageputer som passer.

Få inspirasjon til hvordan du kan innrede uteområdet din på bloggen vår. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Se vårt store utvalg stuebord under og velg mellom alt fra enkle, små bord i eik eller annet tremateriale, til moderne stuebord i mer utradisjonelle materialer som glass, metall og marmor. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord.


Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Moderne designprodukter med høy kvalitet. Se ukens gode tilbud nå. Vi tilbyr mange smarte sofabord med praktiske oppbevaringsmuligheter som hyller eller skuffer.


For deg som heller vil ha det minimalistiske, har vi også trendy og moderne bord uten oppbevaringsmuligheter. For at du skal kunne finne et bord som passer perfekt i det rommet du skal innrede, har vi samlet mange ulike materialer og farger. Sofabord med flere funksjoner. I stedet for salongbor bruk en puff med et brett til kaffekoppen.


Da kan du også bruke den til å legge føttene på, og som ekstra sitteplass når du får besøk. Et annet alternativ er kuber med lokk som bord. De kan også brukes som oppbevaringsplass. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Med smart oppbevaring i hjemmets alle rom organiserer du små saker, bøker, klær, kontordingser og annet i skuffer og bokser. Med et lokk holdes støv og smuss unna. Velkommen til oss for å finne den oppbevaringsløsningen du trenger. Møbler med flere funksjoner er smart i rom der du har behov for mye - eller ekstra - oppbevaring. Se etter sofabord med skjult oppbevaring som kan skjule magasiner og fjernkontroller, eller sittepuffer som også kan romme puter og pledd.


Unngå store kommoder og skap. De tar ofte unødvendig stor plass i forhold til hvor mye de rommer. For eksempel er det noen, som ønsker et lite sofabor som ikke tar for mye plass i en liten stue eller ved siden av en liten sofa. Hvis du trenger ekstra oppbevaringsplass har vi også sofabord med plass til oppbevaring , enten i form av skuffer, eller hyller. Med en TV-benk eller mediabenk får du et praktisk og fint møbel til din TV og mediabokser.


De fleste TV-benker og mediabenker har god plass til oppbevaring og hjelper deg å skjule bokser og ledninger som ellers lett skaper et rotete uttrykk. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg