onsdag 9. januar 2019

Skovby bord

Søk etter skovby bord på den nye KensaQ. Skovby møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte. I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk.


Han skapte med visjon og faglig stolhet et fudament for bæredyktig og funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarna Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd.

Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste. Patentert bord i unikt design - markedets mest fleksible og stabile. Ett bord , som kan utvides med mer enn tre meter. Under bordplaten er det plassert tre tilleggsplater i magasin så bordet kan utvides til fjorten personer.


It also includes three extension leaves stored under the tabletop, but can extend with an extra three leaves giving a total seating capacity of people. Nogle af vores TV-borde kan monteres på væggen, eller. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie.

Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet. Som et samlingspunkt for familien, må spisebordet være solid og holdbart. Velg blant størrelser og design, for å finne det perfekte spisebordet, her. Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering.


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


I finér følger med bordet. Bordet fås I natur - eller hvitoljet eik. Det er plass til ytterligere ileggsplater, som evt må kjøpes separat.


Møbler skal brukes, og de skal passe til ditt hjem og din hverdag. Derfor legger Skovby større vekt på design og funksjon enn noe annet. Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.


Skovby bord SMog SMEik hvitoljet heltre.

LEVERT OG FERDIG MONTERT! Skovby spiseborde er et ikon inden for dansk innovativt møbeldesign. Hvis du har et lite hjem, kan du kanskje ikke få plass til et større bord , men det er mange fine bord som er mindre i størrelse.


Det kan også være smart å investere i et bord som er uttrekkbart, fordi du raskt og enkelt kan sette ekstra plasser hvis du har selskap. Dimensjoner er et viktig aspekt å vurdere når du kjøper et nytt spisebord. Han var møbelsnedker og skabte et solidt fundament for virksomheden inden for møbeldesign, hvor faglig stolthed og knofedt stod højt på dagsordenen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg