fredag 11. januar 2019

Interiørkjeden feel

Registrer deg i kundeklubben og motta gode tilbud og nyttig informasjon. Kjeden har hovedkontor på Bryne, og har avdelinger og butikker i Sør-Norge. Kristiansund vil foreløpig bli den nordligste av kjedens avdelinger. Det var ifølge daværende butikkleder et spørsmål om husleie, kontraktslengde og konkurranse med andre butikker som førte til nedleggelsen. Da butikken la ned sa senterleder Laila Myrvang at hun håpet at Feel ville komme tilbake.


Nå gjenåpner de i større og mer sentrale lokaler på Jekta. Doktor Proktor OSLO: Fisefestlig prompesalutt på Nationaltheatret. Din nærmeste Feel -butikk finner du her. HELE LANDET: Du får faste, lave priser på flyttebil hos alle AVIS-stasjoner. I samarbeid med interiørkjeden feel skal jeg vise dere en rekke spennende og friske ting fremover!


I denne forbindelse har jeg stylet noen festbord hjemme hos meg som kanskje kan være til inspirasjon. Interiørbutikken Feel åpnet på Kvadrat torsdag 27. Du finner dem i det tidligere lokalet til Kitch’n – ved Intersport i 1. For tre år siden la interiørkjeden Feel ned sin tromsøbutikk.


Bestill Mat hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Search for Feel About.


Når den populære interiørkjeden Feel , åpner igjen i vårt totalrenoverte senter, var det populært å komme tilbake! Vi hadde det kanonkjekt, og med et supert samhold med alle som jobber her, forteller Butikkleder Charlotte entusiastisk! Jobbet som butikkmedarbeider i den norske interiørkjeden FEEL i en periode.


Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt innebærer det at du samtykker til dette. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter. Få ukens tilbud fra Feel og finn de beste katalogene og kundeavisene fra dine foretrukne møbelforretninger. TILBUDENE GJELDER I PERIODEN 8. Feel Katalog Tilgjengelig ☚ Abbonner på vårt nyhetsbrev og vær den første til å vite! Se den aktuelle Feel kundeavisen nå!


Feel er en spennende interiørkjede! Fra før er det kjent at blant annet Apotek interiørkjeden Feel , Tilbords og Citybag åpner butikk på senteret. Også klesbutikken Twist Inn og -kjeden PM Personlig Mote er på veg. Få nyhetene servert i innboksen.


Hos interiørkjeden Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Vi har et stort utvalg av gardiner, pynteartikler, håndklær og barneprodukter. Hos Princess finner du også flotte sengesett i mange ulike design og kvaliteter, som sateng, bomull og krepp. Varene våre har gjennomført høy kvalitet til fornuftige priser.


Spennende interiørkjede med butikker rundt i Norge. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Lillehammer er ikke alltid like enkelt. En butikk full av NydeligFlotte ting!


Det sier tvillingsøstrene Camilla og Cathrine Nordli Larsen som driver gave- og interiørbutikken La Vita È Bella. Over tusen år gammalt skip funne på Edøy i Smøla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg