mandag 21. januar 2019

Brødrene pettersen

Brødrene pettersen

Vi leverer for eksempel: Utvendig tak og fasadekledning med beslag. Kjøkkenhetter, spesielle ventilasjonsdetaljer. Takutstyr, takhatter og rister. Kvalitet og design samlet på ett sted.


Brødrene pettersen

Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging. Prøv også vår nettbutikk designforevig. I tillegg til å ha kompetanse om metallenes egenskaper, har blikkenslageren spesialopplæring i produksjons og montasjeteknikker for tynnplate metall. Brødrene Pettersen har avdeling både i Egersund og på Forus.


Bare det beste er godt nok for oss, og med det samme vi får nyheter i butikkene, har vi oppdaterte og lekre utstillinger til din inspirasjon. Butikken har alltid vært drevet som en familiebedrift, og drives nå av fjerde og femte generasjon. Beliggenheten har alltid vært den samme, i Breigata men i de siste årene har vi fått nye utsalgssteder i regionen: Amfi Madla, Kvadrat, i Langgt. Sandnes og på Tvedtsenteret på Forus. Butikken har en god beliggenhet i sentrum av kjøpesenteret over to etasjer med alt du trenger til hjemmet.


Godt humør, glade jenter og mye latter, gir mange gode kunde opplevelser. Den gode stemningen smitter over kundene, som kommer igjen og igjen, Butikken har stort utvalg, og er der noe de ikke har, ja da skaffes det fra andre avdelinger. I begynnelsen ble det mange små enkelt oppdrag fra private kunder, men etter hvert fikk bedriften fotfeste blant regionens større industrielle foretak, spesielt Egersund Fayance. Typiske oppdrag er nybygg, rehabilitering, påbygg, garasjer, hytter eller ombygging.


I tillegg til dette, er vi godt etablert i næringsmarkedet både som totalentreprenør og underentreprenør. About Contact Instagram. This website uses cookies to improve your experience.


Brødrene pettersen

NYHET ENOVA GIR NÅ TILSKUDD INNTIL 20. Vårt mål er å være der for deg som kunde! Målet er enkelt, men samtidig omfattende. Vi har opparbeidet oss lang erfaring i bransjen, har stolthet for faget vårt, driver seriøst, ryddig og leverer god kvalitet!


Reviews Har handlet hos dem flere ganger (i flere av butikkene) - og. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Tvettene underholder med danseshow hver lørdag kl. Suzann Pettersen begynte å spille golf da hun var seks år gammel og utmerket seg tidlig som et stort golftalent. Disse nøgleord har været grundstammen i den løbende udvikling i Brdr.


Brødrene pettersen

Pedersen AS, ekspansion er skabt ved at vores kunder har haft lyst til at få os til at bygge mere! Vores speciale er entrepriser i størrelse kr. Vårt fokus på god service og tjenesteytelse til våre kunder, skal gjøre Brødr. Kristiansen as Bilhoggeri til en naturlig samarbeidspartner.


Vi er ansatte og er lokalisert i Sørskogbygda – km fra Elverum sentrum. Pedersen opprettet kontakten mellom Syversen og Alf Pettersen , som var godt kjent i grensetraktene etter mange kuréroppdrag mellom Sverige og Norge for. Han representerte klubben Trondhjems Turnforening.


Firmaet har i dag fabrikker i Sarpsborg og Sykkylven i Norge, i Norrköping og Bäckefors i Sverige og i Randers i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg