tirsdag 15. januar 2019

Frostrøyk interiør

Frostrøyk interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen.


Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. Vi ønsker å bidra til å spre god design og få frem ditt budskap og ditt firma på best mulig måte. Blant kundene våre finner du alt fra Mustad til Superbarna på Toten. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. En varm gråaktig hvit tone.


Frostrøyk interiør

Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner. Slik velger du riktig gråfarge! Det kan være like komplisert å kombinere duse grånyanser som sterke kulører. Her er ekspertens beste råd om hva du bør tenke.


De varme, rene gråtonene faller i smak hos de fleste, nesten uansett stil på huset. Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære, ofte med staffasjen malt i Egghvit eller Frostrøyk , sier Nina Klæboe, fargedesigner hos Jotun. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.


Frostrøyk , som nå er på veggene på gjesterommet, sender tankene mine til en høsteklar kornåker, kun en touch av gyllent. Her er det godt å sovne og våkne i rolige omgivelser, forteller Berit. Innbydende og lekkert gjesterom i lyse toner.


Havforskningsinstituttet har nå åpnet for søknader om å delta i størjemerkingsprosjektet langs vestlandskysten til høsten. Dette er ikke et fiske hvem som helst. Selskap som utvikler boligkonsepter for en ny tid. Står bak boligkonseptene, Doyén, MyCube, Sanderstølen grader Nord og Sanderstølen hytter.


På fargekartet er den satt sammen med Havblå samt en grønn, et par brunaktige og en fersken nyanse. Men vi kunne tenke oss et interiør med en myk, dempet atmosfære med blått ton-i-ton. De viktigste egenskapene for innendørsmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut, og at produktet gir den fargen du har valgt. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene.


Veggene dine er de største flatene i interiøret ditt, de du ser på HVER dag. Idag har vi vært på en liten interiør og inspirasjons tur. Med ikke mange ukene igjen må alt være klart så vi får hjemmet vårt fortest mulig oppe å går før jul og da må alle innkjøp være på plass. Idag fikk jeg endelig målt favoritt fargene til den nye hvite Enstavs eikeparketten vår. Denne paletten tar oss fra dypeste havbunn til klar vinterhimmel.


Frostrøyk interiør

Lister, vinduer, dører og andre detaljer: Fungerer godt til Egghvit og Bomull. En av de siste årenes vakreste rosatone!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg