mandag 21. januar 2019

Bohus skrivebord

Bohus skrivebord

Kjøp skrivebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Se hele utvalget på skeidar.


Se ukens gode tilbud nå. Finn bohus skrivebord nå på Kensaq. Kontormøbler for alle typer kontorlandskap. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Mistral design for your life”. Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik.


Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. FUNCTION Plus skrivebord H76xB7D4med skuff i farge hvit og gr. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Bohus - størst på de viktige møblene-Vi er størst i Norge på de viktige møblene. Det er det ikke så mange som vet. Men når det kommer til sofa, spiseplass og soverom, er det Bohus som har den største omsetningen i landet, sier Arve Nymoen, konsernsjef i Bohus. Enten du skal jobbe hjemmefra, spille til neste level eller jobbe på kontoret, har vi flere skrivebord og databord for deg.


Bohus skrivebord

Gode kontormøbler er viktig for å få jobben gjort, og vi har mange å velge blant. Våre skrivebord er testet og godkjent for offentlig bruk og oppfyller kravene til sikkerhet, holdbarhet og stabilitet. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


I vårt store utvalg av skrivebord i forskjellige modeller og varianter kan det være litt vanskelig å bestemme seg for hvilket som passer deg og ditt hjem best. Skrivebord med plass til alt. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer. Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebord , skuffer, hyller og overdeler.


Bohus skrivebord

Finn det nærmest deg her. Vi har varehus over hele Norge. For et godt skrivebord er alfa omega.


Mange kvier seg for å kjøpe flatpakkede produkter, dette er dog ikke nødvendig, ettersom det å sette opp et skrivebord går meget raskt og enkelt. Det perfekte skrivebordet til deg med liten plass! Nå med hele rabatt! Hvitt skrivebord med skuffer og grå metallben.


Lite brukt, men det har fått noen bruksmerker. Syns ikke det ser stygt ut likevel. Hurtig levering, Fast pris på frakt! Velkommen til vår nettbutikk!


Alt fra komplette høysenger med skrivebord og sofa, til kommoder, garderobeskap og skrivebord. Rye, x 120cm, kr Bohus. Poster, x 70cm, kr. Hos Bohus finner vi kabinsengen Cama, som har et rullbart arbeidsbord som kan skyves innunder den halvhøye sengen. Eksempelvis kombisengen Theodor som er en køyeseng med skrivebord , hyller og skap.


Bohus skrivebord

Finn et praktisk skrivebord som kan fungere til foskjellige formål, enten du trenger dyp konsentrasjon eller vil utfolde dine kreative sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg