tirsdag 29. januar 2019

Farge grå ettervekst

Du farger lengder og spisser selv om det kun er ettervekst som trenger farge. Du tenker ikke på forpigmentering når du skal farge fra lyst til mørkt. Forpigmentering betyr at du først må farge håret i én grunnfarge, og deretter legge den ønskelige fargen over denne slik at du unngår at håret blir oransje, ujevn eller misfarget.


Farge grå ettervekst

Til og med flere kjendiser farger håret grått for å få en litt tøffere stil. Kate Moss, Rihanna, Kelly Osbourne og Nichole Richie har alle valgt å farge deler av håret grått - før de i det hele tatt har fått det fra naturens side. Så da skulle det vel bare mangle at de som naturlig får grått hår også kan beholde den hårfargen? Vi synes voksne damer med grått hår er råstilig! Dessverre lar det seg ikke gjøre å gå fra farget til grått hår over natten, selv om du har bestemt deg for å bli gråhåret.


Det er en liten prosess du må gjennom, og hvor lang tid den tar kommer veldig an på hvilken farge håret ditt er farget i utgangspunktet. Disse hårproduktene har farge i seg, noe som gjør dem ideelle til å kamuflere litt i overkant hard ettervekst. Du kan enten gå for en spray, altså gjerne en tørrsjampo, med farge , eller du kan velge et farget såkalt hårpudder. Begge deler vil gi deg en ganske matt effekt, så vær oppmerksom på det når du styler resten av håret.


Ut i fra svarene som blir gitt her, gjør følgende for å få sikkert svar: 1. Mange som begynner å bli grå gjør den feilen at de farger hele håret hver gang. Dersom du skal farge grå ettervekst er det viktig å holde seg til naturlige farger , samt bare farge bunnen, så godt det lar seg gjøre. Ser ut som fargen har flyti litt utover, så vanskelig å si.


Ville tatt en ny test i morgen tidlig. Nå vet ikke jeg om du tisset rett på testen eller ikke. Er du mørk i lengdene og har grå ettervekst , kan det være fint å gå litt lysere for at ikke ettervekst skal bli så tydelig.


Farge grå ettervekst

Det er også fint med litt striper i håret, det gir håret liv og det ser fyldigere ut. Vi velger ofte farger i forhold til din naturlige hudtone og øyefarge, forteller Bjørnevoll. Da har vi redningen for deg.


Skjuler raskt og effektivt grå hår og synlig ettervekst. Instant Root Concealer fra Charles Worthington dekker ettervekst og grått hår, uten time hos frisøren! Godt fornøyd med den måten å gjøre det på. Kanskje du kunne prøvd det?


Farge grå ettervekst

Når du nevner glans, frisøren min pleier å blande hårfargen med såkalt klarfarge (?). Forfengeligheten er tydeligvis like rotfast som etterveksten. Dette er jo flaut, jeg skjønner jo at grå hår ikke er så viktig i den store sammenhengen.


Får du ikke valgt kombinasjonen du ønsker? Ikke alle våre ansatte utfører alle typer behandlinger, men ring oss gjerne så skreddersyr vi din bestilling. Loreal casting creme gloss. Jeg bruker glansvask.


Internett sier den dekker grå hår , men jeg har ikke hatt noen problemer med dekk. Har fargen 5Spicy chocolate og farger stort sett bare etterveksten. VG-journalist Ingvill Dybfest Dahl har farget den hjemme i mange år, og her får du hennes beste tips. Men husk at det fineste ofte er det mest naturlige!


Velg derfor en farge som ligger tett opptil din naturlige hårfarge. Som hovedregel bør du ikke gå mer enn et par nyanser lysere eller mørkere enn din naturlige hårfarge. Det er mest naturlig når hårfargen matcher fargen på både øyenvipper og øyenbryn, sier frisør Caroline. Du må jo farge håret!


De fleste damer under 5 og kanskje 6 velger tross alt å farge grått hår. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg