torsdag 24. januar 2019

Frostrøyk jotun stue

Frostrøyk jotun stue

En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning. En varm gråaktig hvit tone.


Frostrøyk jotun stue

Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Siden stuen er ganske stor (ca kvm), så bestemte vi oss for å dele den opp i soner for å gjøre den med intim og praktisk.


Alle fargene vi ønsker å benytte er jotun lady pure supermatt. Stue og kjøkken er åpent, og fargene vi har valgt her er lys antikkgrå og byge. Lys antikkgrå dekker stort sett store deler av stuedelen og byge skal vi ha på kjøkken og litt inn i stuen mot gangen. Går disse fargene sammen?


Frostrøyk jotun stue

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å. Tror dere frostrøyk kunne. Les mer om den og matchende farger link i bio.


I mine øyne er Frostrøyk hvit, ikke grå. Sammenlignet med naboens hus i Helhvit, er den noe gråere, men ikke mye. Dette er SÅ VANSKELIG! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun , Klæboe Mørkve.


Det viser at det er ferdigmalte lister langs gulv. Det er det nok også på det ene vinduet på soverommet. På motsatt side av fondvegg på stuen , skal vi få skyvedør og vindu fra gulv til tak, som vil slippe inn mye dagslys siden vi har høy takhøyde. Dør og karm mellom stue og soverom skal.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi har ikke dørkarm mellom gang og stue. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer.


Mørke farger demper størrelsen på store hus. Trygge, varige og vakre fargekombinasjoner utendørs. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen.


For hus, mur og uterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg