fredag 11. januar 2019

Kraftvask terrasse

Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Sommer og sol er som regel synonymt med kos på terrassen. Og hvem vil ikke at terrassen da skal være ren og pen? Er terrasseplattingen full av skitt og mose, føles det muligens som et tiltak å skulle gå i gang med vaskerunden.


Kraftvask terrasse

Men den gode nyheten er at dette slett ikke er kompliserte greier – så lenge det gjøres riktig. Styr unna Kraftvask , eller egne blandinger som f. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Butinox Kraftvask er et vaskemiddelkonsentrat for hus som skal ommales eller rebeises.


Når treverket er tørt, bør du vaske terrassen grundig. En vanlig hageslange gjør jobben, sammen med en kraftvask påført med lavtrykksprøyte, terrasseskrubb og forlengelsesskaft, forklarer Stephan Korsviken, kategorisjef hos Obs Bygg. Skyll deretter av med kaldt vann og la det tørke i 2–døgn, litt avhengig av værforhold. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.


En regnværsdag er en perfekt dag for vasking, da er terrassen allerede våt - så hvorfor ikke utnytte det? På med regntøy, vernebriller og hansker, og ta med deg terrasserens eller kraftvask og vaskekost på forlengerskaft ut i regnet. Vask av terrassen bør gjøres med jevne mellomrom, men det er forskjell på den årlige vedlikeholdsvasken og den du gjør når du skal rense terrassen før behandling.


En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse. En slik rens er kun nødvendig hvert femte eller sjette år for å rense planken skikkelig. La kloren virke en time før du skyller den bort.


Bruk Kraftvask hvis du planlegger å beise eller olje bordene. Ikke høytrykksspyler. Feilbruk kan gjøre at treet blir flisete og ødelagt.


Men hvis du skrur ned vanntrykket og holder spyleren litt på avstand kan det gå fint. Hvorfor ikke like greit å bruke spylervæske (for bil) til å vaske husvegger, terasse , steinheller etc. Jeg køpte to liters kanner for kr.


MYE billigere og LIKE effektivt! Og jeg trenger ikke bekymre meg om det er skadelig for vinduene mine heller. Brukes på samme vis som kraftvask. Før overmaling - ikke mal soppen inne.


Jotun 2-i-Kraftvask og Soppfjerner. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Skal du ha påskeferie hjemme i år? Du trenger ikke å vente på finværet med å vaske terrassen. I solskinn vil vannet tørke fortere og du får ikke skrubbet skikkelig.


Kraftvask terrasse

Slik får du terrassen fin før påske: Hvordan vaske terrassen : Kraftvask. Har du ikke det, bruk vanlig oppvaskmiddel. Hos MAXBO finner du vaskemidler og rensemidler som trerens, terrasserens og kraftvask. Kjøp på nett eller i butikk. Harmoni kraftvask benyttes til rengjøring før ommaling.


Den inneholder lut og matter ned malingsfilmen. Fjerner effektivet svertesopp, skitt, fett, blomsterstøv og annen forurensning. Produktet skal kun benyttes når man skal beise eller male treverket. Her skal det ikke brukes noen kjemiske midler som kraftvask eller terrassevask.


Kraftvask terrasse

Den gode nyheten er at det nå finnes en helt ny kraftvask på markedet som ikke bare rengjør før maling, men som samtidig fjerner sopp og alger. I motsetning til tidligere, da husvask og soppfjerning var en tostegsprosess hvor du måtte vaske huset først en gang, og deretter spraye på sopp- og algedreper, har prosessen nå blitt mye enklere. En ubehandlet terrasse vil tørke inn, sprekke og kanskje vri seg. Den vil av samme grunn bli stygg å se på, og kanskje ubehagelig å gå på - særlig når familien går barføtt. Slik gjør du for å bevare terrassen : Vask først grundig med kraftvask , slik at du blir kvitt alt smusset som har lagt seg siden i fjor.


Når det regner, er både huset og terrassen våt fra før, så hvorfor ikke utnytte det? Dersom du skal endre farge på terrassen , bør du bruke terrasserens som bleker og nullstiller, legger han til. Terrassen må være skikkelig tørr før du beiser, ellers er jobben bortkastet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg