torsdag 17. januar 2019

Røde kopper til fest

Røde kopper til fest

Inviterer du til sommerfest eller grilling ute? Da er det perfekt å ha med seg et par stettglass eller kopper i plast som tåler et fall eller som er lett å frakte med seg uten risk for å ødelegge noe. Skal du holde fest med rød pynt som tema? Vi har flere krus med forskjellige motiver.


Røde kopper til fest

Merk: Tåler ikke maskinvask eller mikrobølgeovn! Koppene kan romme 4ml. Collegekopper Røde er en rød plastkopp med hvit innside.


Kan brukes som glass på fest eller piknik, men også til leker som beer pong. En kopp rommer cl. Dekk på til barnebrusdag med Agnry bird tema. Røde kopper med Angry birds motiv. Det kan serveres både kalde og varmedrikker i pappkoppene.


Lynrask levering og best pris fra festogmoro. Har du sett mye på film og da gjerne komedier av typen American Pie eller lignende, så vil Party kopper av denne typen være gjennkjennelige. Med disse store partykoppene som rommer ca en øl, kan du helle nedpå som selveste Stiffmeister! Pakken inneholder stk party kopper.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer med detaljer fra Jotex.


Stort dekorsortiment. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Røde balloner til den danske fest , fodbold kampen eller hvor du kunne tænke dig at få brug for disse.


Fragt kun 1NOK inkl. Dette er de originale beer pong-koppene fra Original Cup. Du får kopper som hver kan inneholde cl. Er du klar til å holde den store festen? I dag kan du dekke de lekreste bord med engangsfat, plastglass i mange farger, glitrende plastbestikk, servietter og kopper i mønster som passer til anledningen.


Røde kopper til fest

Vi fyller stadig på og utvider utvalget både til hverdag og fest , så ta gjerne turen innom i blant eller meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg opppdatert. Inkluderer: papir kopper - 2ml. Noen som vet hvor de eventuelt selger røde plastkopper med hvit inni, i ca øl-størrelse?


Typiske kopper som de bruker i alle teen-filmer! Rekker ikke å kjøpe via. Rød løper for engangsbruk. Godt egnet på hardt underlag, uegnet på gress grunnet manglende tykkelse og tyngde. Løperen kan brukes både inne og ute.


Om du er veldig glad i jordbær eller bare har veldig lyst på skoene til tilfeldige hekser du kan lande på med et hus, kan dette være supre kopper som har en rødfarge som ikke bare er inspirerende, men også glad og entusiastisk. Og så er disse koppene generelt sett fine uansett og de kan fylles med en verden av muligheter drikkemessig sett. Noen som vet om hvor man får kjøpt røde plastkrus med hvit inni, i ca øl- kopp størrelse?


Tenker på slike de har i alle teen-filmene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg