mandag 28. januar 2019

Lær å male akvarell

Lær å male akvarell med Lars A Persson. Bli med på kurs og lær om hvordan du maler akvarell med Lars A Persson. Hvis en maler noensinne skulle gå tom for landskap å male i den virkelige verden er det alltid fantasifulle landskap å inspirere. Ved å sende inn skjemaet under, bekrefter du bestilling av denne boka. La deg inspirere av Tiseren og hobbykunstner Marte Lindholm til å lage dine egne personlige julegaver av.


Lær å male akvarell

LÆR Å MALE AKVARELL PÅ EN KVELD - HJEMME HOS DEG SELV! Med min enkle og befriende teknikk kan ALLE male. Du trenger ikke å tenke på at det skal “likne. Det viktigste for en nybegynner er å få en forståelse for at du maler med svært tynn maling når du maler akvarell , det som kalles laveringsteknikk. Du skal bruke mye vann og lite maling, ikke male dekkende.


Papirets hvithet skal skinne gjennom. Det beste er selvfølgelig å bruke ekte akvarellfarger (fuktige akvarellfarger). Male med akvarellmaling!


Våre videoer tar for seg maling med akvarell , steg for steg. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Pigmentene har blitt meget finmalt. Jo finere malt, jo mer transparent farge. I teorien kan du bruke akvarell til å male på alle typer papir, selv om de beste resultatene oppnås ved å bruke akvarellpapir.


Her har også gramvekten på papiret noe å si. Transparent akvarellfarge i høy kvalitet. Perfekt til alle typer bildekunst! Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler.


Få mer informasjon hos CC Hobby. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Du kan også male med annet enn pensler – for eksempel svamper, skumpensler eller vanlig tørkerull. Det kan gi flotte effekter og strukturer å male med disse materialer.


Lær å male akvarell

Vil du lære mer om å male med akvarell , kan du stikke innom vår teknikkskole, hvor alle de forskjellige materialer og teknikker er samlet på ét sted. For viderekommende Kurset er lagt opp for de som har litt erfaring, har gått begynnerkurs og lært de. Akvarell Lær deg å male med akvarell ! Hos Alvøen kunst kan du lære å male samtidig som du har det sosialt og morsomt sammen med venninegjengen eller klubben. Vi arrangerer malekurs i Bergen for både nybegynnere og viderekomne (se oversikt i margen til høyre). Dere trenger ingen forkunnskaper som tegning, sang eller male kunnskaper for å lære å male hos oss.


Men noen modige kunstnere som smi videre med akvarell gjøre portretter. Canvas eller akvarell papir Stor pensel (1. tommer). Små Paintbrush (detalj børste). Start med et bilde av ansiktet til noen du ønsker å gjengi i akvarell.


Lær å male akvarell

Har du glemt kontoen din? Lær de viktige grepene i akvarell på timer! Kom igang med å male raskt. Introduksjon til akvarell arrangeres løpende, både på hverdager og i helger. Kontakt meg for å få de nyeste datoene.


Vått-i-vått, vått-på-tørt. Vann er det viktigste tynne- og rensemiddelet. Du kan male tørt med klare enkeltfarger, eller vått i vått der fargene flyter over i hverandre.


Lær å male akvarell

Adhesjonen mellom de ulike lag av akrylmaling er utmerket, og malingen kan tynnes vekselvis med vann, ren eller blandet med et malemiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg