onsdag 31. januar 2018

Fossberg hotell

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Sammenlign Hotell -Sammenlign 2Bookingsider fra over hele verden.


Moderne spa i Norges vakre skjærgård.

Bestill på hjemmesiden vår for beste pris. Kystperlen du lengter tilbake til. I vårt moderne, men tradisjonsrike hotell kan vi tilby komfortable og moderne rom.


Matservering i koseleg spisesal og kafeteria med stor uteservering. Hotellet har preg av at dyktig lokalt håndverk innan tre- og målekunst. Reviews Ypperlig sted med god service.


Hyggelig betjening og vertskap som. Velkommen til vårt trim- og trivselsanlegg med svømmebasseng for barn og vaksne, bobleba badstue, godt utstyrt treningsrom og squashbane.

Her kan du boltre deg i. For deg som ynskjer eit opphald basert på sjølvhushal kan vi i sommersesongen tilby godt utstyrte leiligheiter i motell og campinghytter med flott utsikt. Fossheim Hotell er eit historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom, omkransa av Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen nasjonalparkar. Vi ynskjer å gje deg overnatting i ei roleg, heimekosleg atmosfære. I løpet av det siste århundret har gården gradvis blitt gjort om til et flott hotell med moderne fasiliteter.


Sandefjord Motor Hotel, Sandefjord. Gebyrfri hotellbooking. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I sommarmånadene tilbyr vi uteservering med utsyn til Lom sentrum og Lomseggen. Informer hotellet dersom du ønsker å sjekke inn utenom resepsjonens åpningstider.


Fossberg hotell AS fra , Oppland. Kontaktinformasjonen finner du i bookingbekreftelsen. Du kan ha med kjæledyr til Fossheim Hotel Lom mot en ekstra avgift på 1NOK. Førerhunder er tillatt kostnadsfritt.


De beste tilbudene på hoteller over hele verden. Sjekk ut Hotell I Lom Sentrum. Link din konto til en bedrift.

Fjernsyn med det du trenger av kanaler. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Alle våre rom har eget ba WIFI og hårføner.


Våre gjester kan selv komme med ønske om hvordan rommet de bestiller skal være. Tettstedet har 8innbyggere per 1. Du finner oss midt i kulturlandskapet, 3moh, i fjellbygda Vågå, i Opplan ved foten av Jotunheimen. Et hotell med en unik og eventyrlig atmosfære, med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg