onsdag 31. januar 2018

Smørejern xxl

Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell. Hos XXL har vi et stort utvalg av smørebor smørejern , skiskraper, m. Swix, Rossignol og Rode.


Smørejern xxl

Vi har alt du trenger til å få perfekte langrennsski, slalomski eller snowboard til neste gang du skal ut i løypa eller i bakken. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig.


Sammenlign priser på Smørejern. Søk etter smørejern på Kelkoo. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Deretter venter du rundt minutter før du skraper av overflødig glider med en plexisikling og midtrandsikling. Kjøp Smørejern på Kelkoo.


Hvis du kun skal smøre skiene er det absolutt ingen grunn til å levere de inn, det er veldig enkelt og krever ikke mye utstyr. Det du trenger er voks (billigst i store bolker som big stix sier), en sikle og et strykejern, evt smørejern. Ikke bruk dampstrykejern.


Og vips, prepp dine egne ski. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Her finner du det meste av det du trenger av preppeutstyr til dine langrennski og fjellski! Enkelt og praktisk smørejern til alle former for smøring.


Smørejern xxl

Bliver hurtigt varmt. Exel Waxing Iron Sport er et lille og praktisk smørejern , som er nemt at bruge til enklere preppe-jobs. Kan bruges til alle former for smøring og fæstevoks eller klister. Det er viktig å ha utstyret i orden - ikke minst preppeutstyret til skiene dine. Toko digitalt smørejern for profesjonelt bruk.


Det ergonomiske designet forenkler påføring av voks i alle retninger. Med innebygd mikroprossesor som regulerer temperaturen fra 1°C til 1°C. Den sterke aluminiumplaten holder varmen, og den buede overflaten gjør påføring av voks enkelt. Alt for at du skal mestre naturen, og at du skal se bra ut når du gjør det. Designet med en god ergonomi, et praktisk temperaturjusteringshjul og en bred metallplate som passer både alpint, snowboard og langrenn.


Smørejern xxl

Platen er vinklet på den ene siden, noe som gjør det enklere å holde jevn fart når man smelter voks på sålen. Den tykke metallplaten sikrer også stabil varme. Rossignol offers a wide range of equipment and a collection of clothing for skiing and snowboarding for men, women, juniors and children all year round.


Få rabatt på hele nettbutikken ut desember! Registrer deg som Gjertsen medlem her. Gjelder ikke tilbudsvarer, Elektronikk og Scoot sykler og deler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg