onsdag 24. januar 2018

Bordbrikker jul

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Design din egen julegave med navn og bilder.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre.


Leveres som sett av alle. Sprit opp spisebordet med lekre kuvertbrikker og glassunderlag — vi har spisebrikker i flotte naturmaterialer som vannhyasint, siv og bomull. Hos oss finner du også bordbrikker i slitesterk polyester. Med kuvertbrikker, også kalt bordbrikker , kan du virkelig dekke bordet med stil.


La gjestene sitte mykt og lenge med behagelige stolputer. Med juleduker skaper du enkelt en koselig og varm julestemning hjemme i julen.

Pynt middagsbordet med juletekstiler i vakre julemotiver og øk samtidig julestemningen. Er stilen din klassisk, retro eller stilren og moderne? Velg din favoritt fra utvalget vårt av juleduker, bordbrikker , kjøkkenhåndduker og løpere. Gjør din Moments-borddekking levende med myke tekstiler og uttrykksfulle serviettringer. I tekstilkolleksjonen inngår løper og bordbrikker i sober fargeskala og fin kvalitet.


Kolleksjonen er sydd med et sofistikert uttrykk og med en søt champagnefarget dusk. Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet. De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere. Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker , som bordbrikker i plast, spisebrikker i plast, brikker til glass og mye mer.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Du finner den fineste julepynten til treet ditt hos oss - fargerikt, morsomt og nostalgisk. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Mange flotte teflonduker, bomullsduker, linduker og voksduker. Bestill på nett eller hent i butikk. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.


Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss. I slitesterk gobelinkvalitet i bomull, polyester og polyakryl.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Oppskriften kan lastes ned gratis. Tema Jul og interiør kr 00. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home.


Med lysestaker, lykter, pynteting og duker setter du preg på hjemmet ditt. De viser personligheten din i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg