fredag 26. januar 2018

Terrassemarkiser

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn terrassemarkiser hvis du ser nå. Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon.


Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet.

Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll. Velg blant standardfarger på konstruksjon, og over 1dukalternativer uten pristillegg. Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen.


Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv i typisk norsk sommer med regn og ustabilt vær. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Vi har over 1ulike duker!


En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Palladio terrassemarkise er en eksklusiv markise som kommer med kassett i ekstrudert aluminium som standard.

Se priser og bestill terrassemarkiser i vår nettbutikk. Alle terrassemarkiser , vindusmarkiser og fasademarkiser fra REX kan utstyres med sterke, spesialbygde motorer. Disse skjules i markisens rør og gjør det mulig å kjøre en eller flere markiser ut eller inn, samtidig eller hver for seg.


Dette gjøres med kun en enkel fjernkontroll - og uten at du behøver å gå ut! Markiser er et enkelt og godt alternativ til effektiv solskjerming. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det.


Merk at duken på terrassemarkiser uten kassett eller toppdeksel vil samle mer støv og pollen enn duken på terrassemarkiser med kassett. Dette gjør at denne delen av duken som alltid er eksponert eldes raskere enn resten av duken. Dette er et sterkt argument for å velge terrassemarkiser med kassett – som Palladio. Byggmakker har et bredt utvalg av markiser.


Handle på nett - hent i butikk. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Når solen går ned gir markisen lunhet, slik at du kan nyte lange sommerkvelder.


Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Markisene kan enkelt monteres på veggen eller over vindu.

Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov. Det er slett ikke så vanskelig å montere markise som mange tror. Med disse rådene går det smertefritt å sette opp din nye markise.


Vi hjelper deg med trygge valg, og skreddersyr løsninger tilpasset dine. Lysintensiteten reduseres til et behagelig nivå og den direkte solstrålingen reduseres til et behagelig nivå. Den kan også brukes under lett nedbør dersom en ikke ønsker å flytte selskapet inn om det skulle komme noen dråper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg