torsdag 11. januar 2018

Lister som tåler vann

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Listverk i tre som utsettes for mye vann vil flasse, sprekke og etter hvert råtne. Har du problemer med dette på badet, kan det være greit å vite at det finnes en annen type listverk som tåler vann svært godt. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. På badet gjelder det å velge lister som tåler fukt, så du slipper listverk som råtner og maling som flasser.


Kjøp på nett eller i butikk. Tåler kraftig uttørking, og er en svært enkel stueplante å få til. Men tåler ikke å få for mye vann , spesielt ikke om vinteren.


En tøffing både når det gjelder mye sol og lite vann. Dersom planten står kjølig om vinteren, kan den klare seg helt uten vann , men i stuetemperatur må den få en skvett av og til. Gulvet som tåler alt SAGA Extreme tåler de tøffeste forhold og med det åpner for nye kreative muligheter. Den er vannfast, naturlig sklisikker og formstabil, og har en meget enkel installasjon hvor du enkelt klikker sammen bordene. Noen som tror gulvet kan ha tatt skade av vannet ? Arbor Spesial Fuktbestandige plater er laget av spon av beste kvalitet.


Overflaten er glatt og jevn, noe som gjør det enkelt å rengjøre platene. De kan rengjøres med vanlige vaskemidler eller om nødvendig høytrykksvaskes med kaldt vann med maks trykk bar. Avstanden mellom spylehodet og platen må være minst cm.


Listen har ikke release-papir og dras enkelt direkte fra rullen som er festet i kartongens bunn. Kartongen lukkes enkelt og bevarer støvlisten hel og ren til neste jobb. Oppbevares og monteres i romstemperatur på tørre og rene flater. Klipp listen i hjørnene og unngå strekk ved montering.


Lister som tåler vann

Da nytter det ikke med en touchskjerm som ikke reagerer på våte fingre, eller skjøre deksler som har lett for å knuse om de faller i bakken. Da trenger du en mobil som tåler alt fra støt og vann , til kulde og varme samtidig som den er lett å bruke. Her er mobiltelefoner som passer både til tøffe jobber og ekstremsport. Plasseres lyst, tåler direkte sol.


Tåler ikke for mye vann , og skal tørke ut mellom vanningene. De to første tåler ikke direkte sol, og vil helst stå i halvskygge. Derimot skal man ikke blir lurt til å tro at man kan dykke ned til havets bunn og komme tilbake med fantastiske bilder bare for at de tåler dypet. Forholdene for å ta bilder under vann er nemlig ekstremt vanskelige. Ikke nok med at fargene blir merkelige da lyset filtreres av vannet , det brytes også annerledes, noe kameraet må kompensere for.


Lister som tåler vann

Fordi det tar tid for vann å trenge inn i hele telefonen, og fordi belegget er på skjult elektronikk, tåler disse som regel å få vann helt over seg på bordet, og de kan tåle å bli forsiktig skyllet. Men dette er likevel telefonene som tåler minst i denne listen. De havner dermed nederst. Den fester til materialet som repareres og seg selv når den utsettes for strekk og press (selvvulkaniserende).


Enkel å fjerne etter bruk da den ikke etterlater limrester. Halogenfri, vanntett og lufttett. Kan brukes under vann. Direktelaminat er en tynnere variant laminat som består av en trefiberplate, dekorfilm og et slitesterkt lag melamin. Høytrykkslaminat er en tykkere variant som består av flere lag trefiber, plast, dekorfilm og et mer slitesterkt topplag.


Lister som tåler vann

Oppbyggningen av høytrykkslaminat gjør også at kjernen tåler mer fuktighet enn et direktelaminat. Både vinyl og laminat tåler dessuten vann og er mye enklere å legge takket være Pergos enkle klikkfunksjon. Vinyl er også et perfekt valg til barnerom og lekerom. Gulv til barn – og lekerom.


Dette betyr at små barn som faller i lek, ikke slår seg så hardt som de hadde gjort hvis det hadde vært et massivt tregulv. Ja, da har jeg ringt askmur. Så da har jeg tatt en råsjans og gjort et praktisk forsøk med helt vanlig tetningslist (sånn man bruker til dører og vinduer) i garasjen. For å svare på hvilke tremateriale som tåler vann best.


Mange reketrålere i GOM, de som har stått modell for trawlertype båt, er bygget i sypress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg