tirsdag 16. januar 2018

Taksering av gamle ting

Finn taksering av gamle ting. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. De fleste gjenstandene vi blir spurt om hører dessverre hjemme hos en vanlig brukthandler, sier Gjertsen.


Gamle leker, bøker og spill fra 90-tallet kan være verdt mye penger i dag.

Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen. Monterne er fulle av godbiter. Stort utvalg retro emaljesmykker!


Dette er folk som ønsker å kjøpe ting til altfor lav pris og selge det videre dyrt. Slikt gjør det risikabelt. Sagen mener at få seriøse kunstkjøpere følger med på Finn, og at man derfor ikke treffer riktig marked.


Denne gamle kunsten kan du få gratis.

Også kunstkjøpere kan risikere å gå glipp av store summer dersom de slår til. Gratis taksering av antikviteter Hvis dere har antikviteter dere vil ha vurdert, er jeg å treffe på vårens antikkmesse i Vikingskipet på Hamar, 30. Hvis du ønsker å vite mer om taksering er du velkommen til å besøke oss, ringe eller sende en e-post. Kontaktinformasjon finner du her.


Takst i forbindelse med skifte. En registrert taksør har gjennomgått opplæring og følger de retningslinjene som Norges Gullsmedforbund (NGF) har laget. Vil du sikre deg at du får riktig pris, kan det være lurt å få en takst på den, anbefaler hun. Antikvitetsforretninger vil vanligvis utføre verdivurdering etter avtale. Dette vil normalt være gjenstander i svært god stand (ingen riper eller andre skader).


Og husk også at verdien på gamle ting kan synke - avhengig av hvor inn den type gjenstander er. Har foreldre som jobber på museum og mye av jobben deres går ut på å svare på spørsmål om gamle ting. Ved spørsmål angående taksering og verdi på gjenstander se vår medlemsliste for de ulike bransjeområdene.


Er det nyere ting , hør i en bruktbutikk. Beliggenheten har relativ stor betydning for markedsverdien og spesielt viktig er dette ved taksering av fritidseiendom. Den tekniske verdien (byggkostnader korrigert for elde, slitasje og eventuelle gjenstående arbeider) er tilnærmet likt over hele landet.


Derfor er det viktig at takstmann har lokal kjennskap i området for takstobjektet. Kjøper man en gjenstand for under ca av etablert markedsverdi for gjenstanden, er dette etter min mening å snyte og bedra.

Noen samler på ølbrikker, andre samler på gamle fingerbøll, og andre igjen samler på lekebiler. Jeg viser her et lite utvalg av det jeg har. Av og til finner man en gammel mynt forlagt i en skuff eller i et Norgesglass på hylla. En mynt fra svunnen tid som får tankene til å spinne. To av seksjonene har vitrinskap i øvre del og skap uten vitrin i nedre del, og en seksjon består av hyller i øvre del og skuffer i nedre del.


I vitrinskapene er hyllene av glass. Jeg har ikke funnet noen skader på disse. Du finner mye spennende innen vår kategori for brukskunst. Det er lys i hver seksjon.


Mye morro og spennende gamle leker som dukker, lykketroll og gamle leke biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg