tirsdag 16. januar 2018

Shipolin fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Produkttype: Toppstrøk.


SHIPOLIN Blank overflate og unikt utvalg av farger. Gjøco har et Tradisjons- fargekart , for å nevne noen muligheter ang. Ifølge noen som kan dette skal du male med jotun shipolin for å få riktig glans og malingen.


Egner seg spesielt for overflater av tre. Skipsmalingen gir en blank overflate og er svært slitesterk samtidig som den er elastisk. Se våre produkter og farger for båt. Den er meget lett å påføre med pensel og gir en blank overflate.


Shipolin er en hurtigtørkende, alkydbasert tiksotrop toppstrøk for fritidsbåter. Forbehandling: Overflaten må være rengjort for støv og smuss, samt være tørr før overmaling finner sted. En-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull. Farger og fargekart Foto:.


Benyttes som dekkstrøk på jernkonstruksojner, maskiner, landbruksredskap, takrenner, låvetak etc. Vi holder på med en fots båt hvor vi har bygget en lukket hytte på et Avati skrog. Bengalack Arcanol som grunning , deretter toppstrøk med. Disse kan også friskes opp hvis de har blitt stygge av å stå ute. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig.


Gir en blank overflate og er svært slitesterk samtidig som den er. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev. Jeg kan se det er et fargekart her med et par oransje varianter, men jeg. Kjøp JOTUN ALKYD TOPCOAT EASYGLOSS PHEONIX GREY LITER online hos BAUHAUS.


EasyGloss brukes som en topcoat for fritidsbåter. Slitesterk og elastisk en-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper. Spesielt godt egnet til overflater av tre. Helse, miljø og sikkerhet.


Jotun topcoat fargekart. Foto: Jeanneau ved Heitmann Marin. Her finner du alt du trenger å vite om. Vinduer og karmer: Lady. Første strøk fortynnet ca.


Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Vi kommer for evig og alltid til å velge Shipolin som gulvmaling og også lysegrått. Vegger, listverk, dør og gulv har samme farge , men forskjellige glansgrader. Litt bedrøvelig at de ikke har fargekart.


Vi vurderer å lakke en speedbåt grønn, men vet ikke om BT-lakken er Kawasaki-grønn som vi håper, eller om den er mer snekke-grønn. Blir liksom for dumt å måtte kjøpe en boks bare for å sjekke fargen. Tenk ALLTID på hvilke andre farger din nå nye, utvalgte farge skal passe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg