fredag 12. januar 2018

Omaggio julekuler

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Stilrent interiør fra Omaggio i vårt omfattende sortiment av innredning. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Personlig pynt til juletreet. Julekule med bilde og tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Juletrekulene kommer i et sett om tre, laget i keramikk med håndmalte striper i blank metallic.

Favoritter (0) Listen din er tom! Vanlig pris: kr 3900. Special Price kr 3120. La de elegante Omaggio -julekulene fra Kähler med de ikoniske stripene dekorere ditt hjem i juletid. De håndmalte stripene reflekterer diskret lysets stråler og skaper et vakkert skinnende lys.


Kulene passer også bra å ha påske eller i barnerommet hengende i vinduet. La de stilrene Omaggio -julekulene med perlemorsstriper pryde hjemmet ditt i år. Med Kählers nye Omaggio kolleksjon lover vi deg en jul i stripenes tegn.


De ikoniske Omaggio -stripene finnes nå på julekuler , lysestaker, boller og vaser - alt sammen med en respekt for klassiske juletradisjoner og Kählers historiske design - Omaggio. Sølvstripene er håndmalt på samme måte som resten av Omaggio -serien. De hvite kulene med sølvdetaljer er flotte på juletreet, eller heng de i vinduet hvor de skaper trivelig julestemning mens du venter på den store dagen.


Omaggio julekuler kommer i en 3-pakning med kuler i ulike størrelser. Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! Les mer om utsolgte varer. Vakre julekuler i porselen fra Omaggio som skaper varme og julestemning.


Kategorier: Interiør, Jul, Kähler, Merker.

De perlefargede stripene er håndmalt på samme måte som resten av Omaggio -serien. De hvite kulene med perledetaljer er flotte på juletreet, eller heng de i vinduet hvor de skaper trivelig julestemning mens du venter på den store dagen. Nå kan julen endelig gjøres komplett med de ikoniske Omaggio -stripene i skinnende sølv, som elegant passer sammen med de klassiske julefargene.


De vakre Omaggio -julekulene fra Kähler henger fint til pynt på de skulpturelle greinene, og skaper varme og julehygge på det elegante juletreet. Kähler kan denne høsten presentere en designnyhet som helt sikkert vil glede mange keramikkelskere. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Lite brukte, ingen bruksmerker.


Har også annonse ute med Kahler Omaggio lysestaker i sølv (str s, m, l).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg