torsdag 25. januar 2018

Innerpute 65x65

Innerpute 65x65

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Innerpute i 2-pk 65xcm. Ytterstoff i nonwoven polypropen. Stopp av silikonisert blåsfiber.


Produktet er testet for å sikre at det ikke er noen helsefarlige kjemikalier igjen. Puten er ideell når du skal lese på sengen, siden den dekker. Fyll av 1 fjær som er resirkulert.


De enkle og dekorative putetrekkene fra Society Limonta er perfekt til både sofaen eller soverommet. Super kvalitet i 1 froissé lin. Mer fra Society finner du. Handle enkelt online hos ellos.


Det er alltid morsomt å pynte seg litt, og akkurat det er stolputer gode på. Fyllet i putene gjør at de holder formen og gir god støtte. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer.


Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum. Høie Dun innleggsputer er puter fylt med små andefjær, og har trekk i duntett og stødig 1 bomullstwill. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Puter i standardstørrelse, store hotellputer og mindre nakkeputer.


Pynteputer, pynteputetrekk og innleggsputer i ulike design, former, farger og mønstre. Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen.


Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Myk innerpute i fjær og bomull. REM putetrekk fra eksklusive italienske Society. Plum er en mørk lillafarge.


Passer fint både på soverommet og i sofaen. Putetrekket er laget av froissé lin, et. La deg inspirere av vårt sortiment innen sengetilbehør. Skandinavias største online tilbud! Prøv FINN levert, fra kr 75.


Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design. Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis!


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg