torsdag 18. januar 2018

Hammershøi servise laget av

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Stilrent interiør fra Kähler i vårt omfattende sortiment av innredning.

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Enkel og billig handel på Cellbes. Designet, med de lett gjenkjennelige furene, er inspirert av tidligere design fra Svend Hammershøi.


Salatbestikket er laget i eik og har en stilig form som føles retro men likevel moderne. I tillegg til denne i marmorgrått finnes de i flere farger, og er flotte å kombinere med resten av det hvite serviset. Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon.


Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Her har vi samlet alt i serien, fra servise til vaser, så du enkelt får. Les tester og omtaler før du kjøper.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Hammershøi -bordserviset er oppkalt etter kunstneren Svend Hammershøi.


Frostsikring av Sanitær og VVS anlegg – Pris på forespørsel. Kunde må selv sørge for at kalesje, puter, løsøre og lignende er tatt ut av båten før denne blir innlevert til vinteropplag hos oss. Lagring av løse puter og kalesje vil bli tilleggssbelastet kr.


Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her.

We use cookies to provide the best experience on our website. By using our website, you accept the use of our cookies. Konkurransen arrangeres av Kähler Design og din oppgave for å delta er å skrive en kommentar (facebook). Som håndverk hører framstilling av keramikk med blant de eldste menneskelige ferdighetene. Leirkar er kjent allerede fra tidlige steinalderkulturer.


Mange av de opprinnelige metodene er fremdeles i bruk. Det viktigste hjelpemiddelet i formgivningen er dreieskiva (pottemakerhjulet). Her formes leira med hendene. Uansett stil kan du finne alt du trenger til en fin borddekking hos Europris – både borddekking til hverdags og fest. Fra duker og bordbrikker til servietter, bestikk og servise , kopper og glass i alle varianter, mugger, fat og boller.


Ikke minst stearinlys i massevis av varianter og flotte lysestaker. Også plett, det vil si messing og andre uedle metallegeringer påført et tynt overtrekk av sølv, har vært mye brukt til bestikk. Det samme gjelder kobberlegeringen nysølv. Både simpelt engangsbestikk og moderne serveringsbestikk kan være støpt av plast i forskjellige farger.


Skjeer kan også lages av tre og porselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg