fredag 12. januar 2018

Kähler avvento tilbud

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Over 1andre mærker.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Avvento , Grønn, Hvit, Grå, Keramikk, Høyde. Die vier einzigartigen Leuchter aus der Avvento -Serie sorgen für eine stilvolle und gemütliche Atmosphäre in der Adventszeit und wirken im poetischen Sinne wie ein kleiner Lichterwald. Besøg vores store netshop og køb lækkert design lidt billigere. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


Keramikkens fine detaljer fremheves med dette lille minimalistiske vidunder! De herlige lysestake-trærne kan brukes hver for seg eller settes sammen i grupper med fler. Den ene har aldrig været brugt og er stadig i original emballage.

Den anden brugt et par gange, men fremstår som ny. Stk hvis de købes enkeltvis: kr. Kan afhentes i Middelfart, Herning eller København. Kähler Avvento Lysestake Grå. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase?


Hun har eget værksted i København og arbejder mest med unika kunst, som udstilles i både ind- og udland. Der passer juletræs lys i stagerne. Marianne Nielsen har bl. Der er forskellige juletræer med i sættet.


Er super flotte at have stående både med og uden lys. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Avvento lysestaker finnes i flere ulike farger og størrelser. Sett sammen din favorittkombinasjon til din helt egen adventsstake, eller lys opp i vintermørket med en hel miniatyrskog.


Trærne er også flotte som en litt annerledes adventsstake, men husk at du ikke trenger å pakke de bort når juletiden er over, de er like fine resten av vinteren også. På bildene nederst kan du se hvor utrolig fine og stemningfulle de er. Bare grønne sammen, bare grå sammen eller miks.

Uansett blir det like fint. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Levering 5-hverdage.


Det kan med sit stærke udtryk fungere alene, eller du kan placere det samme med de andre i serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg