tirsdag 9. januar 2018

Bohus tepper

Wilton i ull og syntet. Lik pris på nett og butikk. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Finn gulvtepper møbelringen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Måltilpassede tepper - Slik får du et skreddersydd teppe til ditt hjem. Med måltilpassede tepper kan du få skreddersydde løsninger for boligen din.


Mange har rom og møbler som krever et litt spesielt teppe. Dette har Bohus løst ved å tilby et stort utvalg i måltilpasset tepper. Du kan bestille tepper etter ditt mål, til konkurransedyktige priser.


Mange flotte design og fargevalg gir et utvalg som skal passe for de fleste hjem.

Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe. En annen viktig trend er store, samlende tepper som omslutter hele sitte- eller spisegruppen. Vi har tepper i ull, bomull, syntetfiber eller naturfibre, både i sterke farger og mønstre, men også myke og dempede nyanser.


Om du liker håndlagde tepper har vi et stort utvalg vi vil vise deg. Håndlagde tepper av høy kvalitet. På IKEA samarbeider vi tett med produsentene om å lage håndlagede tepper av god kvalitet, og samtidig forbedre arbeidsforholdene.


Så du kan være sikker på at du får håndlagde tepper av god kvalitet, og at arbeidsforholdene er ivaretatt for menneskene som lager dem. Stort utvalg i tepper ! Uansett om du ønsker et stort eller lite, rundt eller rektangulert teppe finner du nok noe hos oss. Velg mellom et stort utvalg, billige tepper , eksklusive tepper , med eller uten mønster, ja valget er ditt.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. Runde gulvtepper er perfekte under for eksempel runde spisebord.


Hos oss finner du runde tepper som er matte og runde gulvtepper med glans. De runde teppene våre er i tillegg lettstelte og flere av de runde teppene er flekkbestandige. Husk å legge et antisklilag under det runde teppet for økt sikkerhet.


Alle produkter lagerføres.

På IKEA finner du mange store tepper i ulike farger og stiler. Velg og vrak blant store gulvtepper i forskjellige mønstre. Vi sende tepper i hele Norge.


Vi har både store og små, lange og korte tepper som passer til både stue, kjøkken, gang og soverom. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter. Tepper online med god kvalitet og god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg