søndag 21. januar 2018

Magneter jula

Magneter jula

Bredt utvalg av magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe. Supersterke magneter, perfekt for eksperimenter og moro. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Magneter jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. De kan selvfølgelig også brukes på alle andre magnetiske flater.


Fire runde, kraftige magneter som passer utmerket til kjøleskap, whiteboard- og magnettavler. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått.


Magneter jula

Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo. Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter, kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Salg av magneter og magnetiske løsninger. Hos oss kan du kjøpe kraftige magneter til hjemmet, kontoret samt profesjonelle magnetiske produkter for proffe og bedrifter. Ixtur produserer et bredt spekter av pneumatikk-styrte magneter som spenner fra kg til 1kg WLL. Funksjonen av magnetene er basert på neodymium permanentmagnet. Magneter og magnetiske løsninger til hjemmet, kontoret og for proffe.


Magneter jula

Hos oss finner du et bredt utvalg av alle typer magneter og magnetiske løsninger. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Gode priser og fri fakt! Magneter finnes i mange varianter og fasonger, de er sterke eller svake, store og små.


Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Noen er fine på tavler og kjøleskap, men klarer ikke holde på stort annet enn et postkort eller et papirark. Men det finnes ekstremt kraftige, små magneter , som er laget av litt mer eksotiske legeringer. Merk at neodymmagneter er sprø og lett går i stykker når de slås mot noe hardt (for eksempel en annen magnet) Merk! Magneter er ikke leketøy og skal oppbevares utilgjengelig for barn.


Det kan innebære livsfare dersom flere magneter svelges. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Våra starkaste neodymmagneter klarar hobbyföremål och liknande med flera kilos vikt.


Om du till exempel vill göra egna kylskåpsmagneter, välj en magnetsats som innehåller små magneter i olika storlekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg