torsdag 18. januar 2018

Dekorklosser tak

Dekorklosser tak

Industri- og Boligprodukter AS. Alle rettigheter reservert. Nå kan hvem som helst montere taklister. Hjørneklossen ble starten på et lettere liv for hobbysnekkeren. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet.


Monteringsanvisning taklister med dekorklosser. Beskriver hvordan man går fram ved montering av lister innvendig i tak. Generelt bør listverk ligge noen dager, gjerne lenger, i oppvarmet rom før det.


Pynt opp belistningen med dekorklosser. Vi har klosser til både dør, vindu og tak tilpasset forskjellige stilarter. Det gjør også listejobben enklere når du bruker hjørneklosser, da du slipper gjæring. Klossene er tilpasset vår serie av listverk. I stedet for å gjære kan du skjule skjøtene med en dekorkloss i furu.


Dekorklosser tak

Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelses. Lister i MDF (Medium Density Fibreboard) benyttes i noe gra men mest som ferdig malt utforing. Andre listprodukter er dekorsett med ornament for dører, samt dekorklosser for hørener rundt dører, vinduer, tak og golv. Buede og elegante linjer.


Dekorklosser tak

Universalkloss brukt ved overgang fra skråtak til flatt tak. Harmoni dekorklosser gjør det enklere å montere listverk, samtidig som. Klossar för dekoration av tak , golv, dörrar och fönster innomhus. Södras taklister benyttes til å dekke skjøter og overganger mellom tak og. Med dekorklosser slipper du å gjærkappe listene og sikrer samtidig.


I vårt utvalg av listverk har vi et bredt utvalg av. Her finner du flere ulike utførelser og hjørneklosser for. I dette eksemplet bruker vi mm listverk og dekorklosser som er mm brede.


Dekorklosser tak

Taklisten brukes for å gi en fin overgang mellom tak og vegg. Den skjuler eventuelle ujevnheter f. Selv etter regelmessig vedlikehold kan det være på tide å legge helt nytt tak etter så mange år. Hva slags tak bør du velge?


Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg