mandag 15. januar 2018

Fossheim turisthotell

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Tilbu anmeldelser, sammenligning. Du kan ikke gå glipp av disse prisene.

Her kan du få overnatting i ei roleg, heimekosleg atmosfære. Lom og vurdert til av 5. Went with friends for a nice relaxing meal after a busy week at work and got. Hotellet har røtter tilbake mer enn 1år.


Våre rom varierer fra enkle rom til kanskje de fineste rommene i Hemsedal – Deluxe. Nyt en god natts søvn i komfortable senger og rolige omgivelser, og oppholdet i de vakre, historiske bygningene. Lom er et eldorado for turmuligheter.

Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med eget bad og kabel-TV. Lom stavkirke ligger 1meter unna. Sammen med deg finner vi ut hvilke forutsetninger og egenskaper du har, og hva som motiverer deg før du setter målet ditt. Vi bruker også tid på å snakke om hvilke konsekvenser valgene du foretar i dag får for karrieren din.


I steinsenteret finner du Norges største samling av mineral- og smykkesteiner. Hjå familien Nordal i Lom kan du ete go heimelaga mat i trivelege omgjevnader. Her finn du alternativ for folk i alle aldre og med ulik fysisk form. I resepsjonen kan vi gje deg tips til turar og gratis kart.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vertskapet ynskjer at å koma hit skal vera som å koma heim åt oss. Han har også gitt ut flere kokebøker.


Men her suser man ikke forbi, man stopper opp og tar en pause, opplever og koser seg. I nærmere 1år har vi i familien Elveseter tatt i mot gjester på Elveseter i Bøverdalen. Vi ønsker våre gjester velkomne til besøk der kombinasjonen av.


Fossheim Hotell ligger i Lom.

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Har vore kursta behandlingssenter og skysstasjon, og 3. Amerika-bygget og i hytter. Romma er pussa opp på ein heimekoseleg og landeleg måte. Stalheim folkemuseum-Tønneberg samlinger.


Hyggeligt hotel, med dejlig frokostbuffe og hyggeligt personale. Hans er odelsguten på garden Brimi i Garmo i Lom, med seter her ved Tesse i Brimiland. Bestefar til Hans, Hans W. Brimi, var ein vidgjeten felespelar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg