fredag 19. januar 2018

Malerier på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter.


Klikk her for å vise relevante resultater. Malerier fra over 1kunstnere.

Kom innom eller bestill online. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Kilerammer og lerret. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Her i nettbutikken min viser jeg mine egne malerier på nett.


Det er malerier på lerret , på metall - og alle er malerier til salgs på nett. Jeg håper at jeg gjennom mine malerier kan vekke følelser og dele øyeblikk med indre le! Kjøp malerier på nett fra Kunstlageret. Abstrakt kunst, fargesterke malerier , akvareller, fotokunst, lerretsbilder og kunst til rett pris og rask levering.


Rammen settes enkelt sammen uten verktøy. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Meld deg på vårt nyhetsbrev – få 200kr å handle for! Gyldig for første ordre over SEK 5og kan ikke kombineres med andre rabatter. Dekorer hjemmet ditt med vakre antikvariske malerier som utstråler stil og eleganse.


På QXL finner du antikke malerier i alle størrelser, farger og prisklasser fra batikk malerier og abstrakte malerier til moderne plakater og håndlagde tegninger. Kort sagt, malerier for alle - og enda til overraskende gode priser. Det kjennes godt å være trygg på å finne fram i uforutsigbart terreng der ingen før har ferdes, et terreng skapt av mine egne hender.


Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Gode tilbud på oljemalerier på QXL.


Canvasbutik tilbyr tapeter, bilder, fototapeter, oljemalerier og lerretsbilder.

Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil.


Når en enkel rammelist blir brukt så husk at den kanskje må veie opp for alt som IKKE er der. For eksempel passepartout og innerlister vil bidra til farger, dybde og luft rundt. Man kan kompensere for dette med en større list, en mer kontrastfylt eller kanskje store ornamenterte rammer. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet. Velkommen til et hyggelig galleribesøk!


Galleri m, malerier av Marit Bergem, har tilhold i Leikvollgata i Sandefjord. Så utrolig hyggelig at du titter innom min hjemmeside. Noe jeg ikke angrer på. Ditt bilde på lerret eller plexiglass.


Gratis frakt, rask levering, 1 fornøyelse! Kjøp lerret som passer til din projektor. Lerret til projektor. Håper du finner den interessant. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Du finner en spennende visuell helhet i galleriet, med kunst som ofte har en urban stil, humor, gode farger og gir deg muligheten til å skape dine egne tanker og historier. Et lite knippe utvalgte billedkunstnere leverer malerier og annen kunst til galleriet. Kyst, by og landskapsmotiv med ramme.


Velg mellom hundrevis av motiver med alt fra verdenskart og byer til abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp kunst på nett til en god pris med rask levering. Våre canvastavler er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser og former. Håndmalte malerier og kunsttrykk på lerret som setter farge på hjemmet ditt.


Flere typer og størrelser. Her er det mange penger å spare for deg som lager dine egne lerret. Trenger du veiledning i valg av bilde hjelper vi deg gjerne. Jeg liker rolige overganger mellom farger og nyanser, og har ikke mange store kontraster verken i form eller farge.


Jeg lager en del maleri på lerret , og bildene får ofte et lett og akvarellaktig preg. Flott maleri av tromsøkunstner karina austvik malt på lerret. Ofte bygger jeg bildene ut med paste og lim og san slik at de får en tredimensjonalitet. Søkeord: kunst, tromsø, maleri , lerret. Bestill bilder online hos Happywall.


Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret , akrylglass, aluminium eller gallery print. Bilder på lerret er vår spesialitet, og vi kan lage over 5størrelser. Du kan både få ditt bilde på lerret som standard lerretsbilder eller delt opp i flere felt (Oppdelt foto på lerret ). Bildene dine printes som lerretsbilder på ekte bomullslerreter og spennes på en treramme på samme måte som et maleri.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg