fredag 8. januar 2016

Sofacompany sandvika

I vårt Mydesign-univers kan du selv skreddersy våre møbler. Se våre flotte spisebord. Bestill dem i vår nettbutikk. Stedet du alltid ser frem mot å komme hjem til. Derfor slår vi til med alt vi har for å få vakre danske designsofaer fra vår egen fabrikk, direkte til deg.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på våre nye design, sesongens trender, invitasjoner til VIP events,gode tilbu konkurranser og mye mer. Sofacompany Showroom Sandvika fra , Akershus. Varene selges på nett og leveres direkte hjem til kunden. Men å kjøpe et møbel usett, kan føles usikkert for mange.


De har allerede et stort showroom i stavanger, og nå 1. Innholdet i Botrend er ikke skrevet av redaksjonen i. Les hva 7personer har skrevet hittil, og del erfaringen din med andre. Skiftestasjoner, god kapasitet og mulighet for både drop in og timebestilling. Er du blid og har lyst å jobbe i et spennende og nytt møbelkonsept? Har du i tillegg gode selger-evner og er opptatt av møbler og design?


Da er det kanskje nettopp DEG vi er ute etter! Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller.


Ble godt tatt imot i flotte showroom-lokaler i Sandvika , og fikk raskt svar på henvendelser på telefon og mail senere. Kort leveringsti sammenlignet med andre forhandlere. Ved levering skjedde det en feil i forbindelse med bestilt innbæring, men dette ble kompensert og håndtert på en god måte. Interiørmerket lanserer også nye ting veldig ofte.


De er kun på nett - som jo er så genialt når de har showroom så man kan testsitte i både Sandvika og. Har du lyst til å bli med på et koselig interiørevent? Da har jeg en hyggelig invitasjon til deg! Det blir feiret med bobler, goodiebags til de 1første kundene, flotte premier, og masse gode tilbud.


Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. We oversee all steps of the process and deliver our products directly from our factory, hereby removing any non-value-adding links from the supply chain – and we have experienced eminent success so far! Jeg er fornøyd med varene men da jeg skulle feste beina på fotstøtten var det to hull som var defekt og de var ikke brede nok til å skrue inn.


Ellers har det vært en bra opplevelse. Damene i showroom i Sandvika utrolige hyggelige og serviceinnstilte. De selger moderne dansk design på nett til unge, trendy folk, og bruker mørke farger og tapet med wow-effekt for å skape den rette atmosfæren rundt møblene. Få flere oplysninger om at arbejde hos SOFACOMPANY.


Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Se, hvem du kender hos SOFACOMPANY , udnyt dit faglige netværk og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg