mandag 25. januar 2016

Hattehylle bohus

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt.


Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Hos oss finner du prisgunstige oppbevaringsmøbler til gangen.

Se hele utvalget vårt av hattehyller, benker, skohyller, kroker og kleshenger! Skruer medfølger, og om du ikke har et skrujern allerede har Byggmax en haug å velge i! Hyllene er laget av aluminium og tre, er slitesterke og tåler en støyt. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av mulighetene her! Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen. Hattehylle samt stk knagger. Med Norges fineste utvalg af møbler går du ikke forgæves, når du besøker Unoliving.


Møbler til goe priser, god kundeservice og rask levering, like til døren. Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Handle enkelt online hos ellos. Hyller er gode fordi de gir plass til alle dine yndlingsting, men de kan også fungere som mye mer enn bare en praktisk oppbevaringsplass.


Ved å benytte dem på en. Hos MAXBO finner du en mengde hyller og kurvsett i forskjellige utforminger. Kjøp på nett eller i butikk.


Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Meld deg inn i kundeklubben!

Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli. Skohylle Bohus vil bli innredet måte i samsvar med ofte smak din eier. Svært god dekorasjon vil sannsynligvis ha følelser sin beboere til en lykkeligere person.


Det er kanskje ikke så mange mennesker som går med hatt til hverdag. En hattehylle er en genial kombinasjon av det beste fra to verdener – knaggrekke og hyller. Hylleflaten kan heldigvis også brukes til mange andre ting enn hatter. Den er et velegnet sted å legge fra seg for eksempel sykkelhjelmer eller vesker. Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan.


Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Pene skap og hyller til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert et skap eller en hylle for deg.


Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv.


Hold gangen ryddig med skohyller og skoskap. Noen vil mener man aldri kan få for mange sko. Dessverre ender sko altfor ofte opp i en haug i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg