torsdag 28. januar 2016

Tapas koldtbord oppskrifter

Bestill Tapas hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Serrano, Oliven, Manchego uvm. Traditionelle spanische Tapas für Tapas -Fans! Se våre beste oppskrifter på nett.


Tapas koldtbord oppskrifter

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Koldtbord , buffet eller tapas – kjært barn har mange navn. Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest.


Perfekt når du skal ha mange gjester. Tapas er supert å servere til mange gjester. Velg retter ut fra årsti anledning, hva du liker, og kan forberedes i god tid. Enkle tapasretter til høytid og fest.


By Julie Henriksen on august Oppskrifter. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. I dag har tapasbegrepet spredd seg til store deler av verden, og ikke alt er tradisjonell, spansk tapas.


I Norge bruker mange tapas om all festmat hvor gjestene sjøl kan sette sammen sin egen tallerken, og begrepet har langt på vei erstatta ordet koldtbord. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter , og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat. Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Det viktigste er at maten smaker etter min mening.


Tapas koldtbord oppskrifter

For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Hun har også gitt ut boken Mat til fest med tips og oppskrifter.


Begynn å planlegge tidlig, og skriv ned alt i en notatblokk for å få god oversikt, tipser hun. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien.


Skal du lage en rett til koldtbord ? Småretter med sjømat være akkurat det du trenger når du skal arrangere tapasfest, koldtbord eller brunsj. Her får du våre aller beste koldtbord -retter, både til 17. Her finner du noe som faller i smak hos både store og små. Rettene i de forskjellige menyene er produsert til et visst antall gjester.


En vil risikere at det kan bli tomt for enkelte retter, og som konsekvens vil ikke alle gjestene få mulighet til å smake. Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter. Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner.


Tapas koldtbord oppskrifter

Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Gode fagkunnskaper og gamle håndverksteknikker ligger til grunn for å utnytte varene på en best mulig måte, både for oss og miljøet. Alle priser er per kuvert inkludert mva.


Juletapas - deilige oppskrifter Passer ikke tapas til jul, sier du? Prøv å motstå disse digge rettene, om du kan. Ute etter tapas oppskrifter ? Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Tapas koldtbord oppskrifter

Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas , koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi syns.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg