torsdag 14. januar 2016

Mummi krus til salgs

Se vårt store utvalg. Sammenlign pris med oss! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Alltid gode tilbud og rabatter. Torget Til salgs Møbler og.

Som en hyllest til TV-serien lanserer Arabia fire krus basert på seriens ulike handlinger: Den siste dragen, Hufsas natt, Den gylne halen og Trollvinter. D-animasjonene er basert på Tove og Lars Janssons originale illustrasjoner, og de er trofaste mot de opprinnelige historiene. Krusene er til salgs f. Koppene med motiv fra Tove Janssons fortellinger kommer i en rekke ulike design. Etikett er fortsatt på. Kun tatt ut av boksen for å ta bilde.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være en mummi , servise eller noe annet fra Arabia.

Kjøp på nett og få rask levering. Tilgjengelig i ulike farger med ulike karakterer. Mange av krusene har en matchende skål i samme farge og med samme motiv! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Hun er gift med Fjomsedyret og er moren til Sniff. De populære samleobjektene i porselen fra Arabia er ildfaste og tåler ovn og mikrobølgeovn, men må stå på rist i ovnen og ikke bakeplate. Vi har resultater for Arabia mummi kopp til de beste prisene. Kun kontant betaling ved henting.


Unikt utvalg og rask levering. Her finner du mummikopper, mummikurs, servise og mye mer. Det er da ingen som tvinger deg, heller.


Mummi Med inspirasjon fra sitt eget liv, venner og familiemedlemmmer og et skarpt øye for underfundigheter, laget hun et Mummi -univers som sprer glede gjennom flere generasjoner. Designer Tove Slotte-Elevant har ansvaret for å oversette Tove og Lars Janssons originale tegninger til Arabias populære Mummi -kolleksjon med Mummi - krus , tallerkener og bestikk. Produktet er til salgs i perioden 01.


Ubrukt, i perfekt stand. Kombinert frakt ved flere kjøp. Sende krus eller krus og skål sammen koster f.

Portot nedenfor er spesifisert i den billigste måten. Se beste pris på Arabia Mummi Tung snø krus 30cl. Les tester og omtaler før du kjøper. Søk etter krus mummi på Kelkoo.


Hvem elsker ikke Mummi ? Det fantastiske Mummitrollet og vennene hans bor i Mummidalen, figurer som er skapt av den finske designeren Tove Jansson. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg