onsdag 27. januar 2016

Bygge bokhylle

Stort utvalg av bokhylle hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Hvem bygger hva, hvor og når? Finn bygge bokhylle hvis du ser nå. Denne hylla kan alle lage! Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å sage.


Snekre bokhylle Lag en innebygd bokhylle av Billy For å lage denne innebyde bokhyllen kan du bruke Billy-hyller fra Ikea som basis. Vis fram bøkene og pyntegjenstandene dine! En veggfast bokhylle er fint, og frigjør også gulvplass. Vi viser deg hvordan du bygger den.


Bygge bokhylle

Har du bokhyller som gir etter for tung vekt og siger nedover? Da kan vi hjelpe deg! Ved kombinere seksjoner i ulike størrelser kan du bygge din unike bokhylle.


Mange har veggplass nok, men finner ikke bokhyller som passer det som kanskje er ugunstige bredder og høyder. Her er de beste bokhyllene. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Bygg hylle selv i kryssfinér.


Bygge bokhylle

Kryssfinér er et opplagt materiale til en bygg selv-hylle. Se for eksempel på IKEA, som lager mange møbler i dette relativt billige materialet. Før du gir deg i kast med å bygge en hylle i kryssfinér, skal du dog vite hvilken type du skal bruke.


Fordi den dekker hele veggen oppleves det dessuten ikke som at den tar noe plass. Det er jo luksus med så mye oppbevaringsmuligheter uten at det tar plass! Da vi bygde hylla hadde jeg ikke tenkt at jeg skulle begynne å blogge, derfor finnes det dessverre få underveis-bilder. Dere får nøye dere med bilder av hylla sånn som den er i dag.


Bygge bokhylle

Bokhyller over hele veggen. Laget i Eik som er olja. Slik lager du en sjarmerende julekalender: 1. Kjøp en hobbyplate, eventuelt tre stykker hvis du vil lage et frittstående juletre.


Bruk en stikksag til å skjære ut formen av det du vil. Jeg skal bygge en bokhylle i MDF. Spennene skal kun være cm. Går det greit med 16mm eller må jeg opp på 19mm? Det var en gang ei liten bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden.


Bygge bokhylle

Og som små ting ofte gjør, vokste den. BILLY er fortsatt ei moderne bokhylle , og nå kan den tilpasses og brukes til mye mer enn bare bøker. BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Forside Interiør, møbler og trapp Hvordan lage bokhylle med skjulte fester til hylleplatene? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. MDF er holdbart og sterkt, så det passer godt til å bygge bokhyller med. Om du ikke ønsker å male hyllen, så kan finert MDF være et meget godt alternativ.


Du får de gode egenskapene fra MDF, samtidig som du får utseende til heltre. Du kan velge mellom å oljet eller lakkere. Kantene blir kledd med heltre slik at MDF.


Her ser du hvordan du kan bygge deg en koselig lesekrok. Hold gulvet rundt sengen din fritt ved å bygge et nattbord på veggen. Lag en form og bygg på med flere former etter hvert som du trenger med hylleplass. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. FOTO: Simen Søvik Vis mer.


En planke, to kroker og tau er alt man trenger. Eller du kan gjøre det helt enkelt. Bor fire hull, ett i hvert hjørne. En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt!


Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov. Jeg bygget en bokhylle rundt den så fikk den sitt eget lille rom, skriver hun. Se også:Høygaffelen som ble til en lysekrone!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg