onsdag 6. januar 2016

Joha bambus

Joha bambus

Bestill dameklær hos STYLEPIT. Fri frakt og dagers bytterett! Sesongens Nyheter hos STYLEPIT! Over 4merker hos STYLEPIT! Gratis frakt fra 6kr. We have the looks that will get you. Sjekk ut joha bambus.


I denne kategorien finner du alle barneklærne vi har i bambus. Vi er selv STORE fan av barneklær i bambus og bruker det hele året. Mange har lagt sin elsk på klærne fordi det er så bra for de med sensitiv hud. Visste du at barneklær av bambus har fler av de samme egenskapene som ull?


Deilig bambus pysj fra Joha. Joha trøye av ull og bambus. Tilbud NOK 14Førpris: NOK 24Rabatt- inkl. Bambus fremstilles med tanke på naturen. Merket er kjent for sine slitesterke og holdbare klesplagg som varmer godt med god pusteevne.


Joha bambus

De populære leggingsene og genserne med fargerikt design og motiv som oppfordrer til en aktiv hverdag. Kalde norske vintre krever gode klær. Vi i Småungene liker at man kan få så fine klær i kjempegod kvalitet til en ok pris. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Myk og komfortabel heldress i god kvalitet fra Joha. Produsert med ull på yttersiden og myk økologisk bambus på innsiden, perfekt for følsom hud.


Joha bambus

Masse fin ull og bambus , samt. Myk og bahagelog bambus body med enkelt og flott design. Ull fra joha er veldig gode på nettopp dette. Med det silkemyke bambusstoffet på innsiden og ull utenpå, er du garantert varme og god absorbering av fuktighet. Om det er noen som virkelig kan levere holdbare og komfortable ullklær til babyen, er det danske Joha.


Body med lange ermer og Wrap-around lukning til de minste. Trykknapper mellom benene og skrått over magen for lettere påkledning. En lekker og elastisk kvalitet hvor ullens unike egenskaper er på yttersiden og myk viskose ( bambus ) på innsiden. Antiseptisk, temperaturregulerende og fukttransporterende er egenskaper som gjør bambus til et godt alternativ for de som ikke tåler eller reagerer på ull.


Joha bambus

Mange av våre leverandører på barneklær i ull, produserer i såkalt ullmix, gjerne med bambus innerst mot huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg