fredag 29. januar 2016

Uteputer

Bredt utvalg av uteputer. Shop online hos Ellos idag! Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Velg mellom sitte- og ryggputer, og pynteputer laget for utemiljøet.


Utendørsputene kommer i ulike farger og mønstre, slik at du kan finne uteputer som passer stilen din.

En hel verden av hageputer og uteputer. Nye hageputer til hagemøblene dine er en enkel og billig måte å gi uteområdet din et nytt lliv. Blant annet har vi hagemøbelputer til stoler med høy rygg, lav rygg, regulerbare stoler, solsenger og hagebenker. Vårt utvalg består av flere ulike typer puter, til ulike stoler og behov, med ulikt materiell og prisklasse.


Når du skal bruke putene utendørs er det flere ting du bør tenke på før du bestemmer deg for hvilken pute du vil ha. Har du mye direkte sollys der hvor møblene og putene skal være? Hos BAUHAUS finner du alltid et stort utvalg av puter og hageputer.


Velg din favoritt og få billig frakt og måneders returrett med på kjøpet.

Er du lei av gamle hagemøbler og ønsker en rask forandring, da bør du investere i noen nye hageputer og uteputer. Skap liv og energi i hagen med fargerike uteputer ! Skap en kul og trendy stil ute også! Med fine uteputer og pynteputer kan du skape en helt egen atmosfære i hagen eller på terrassen. Kjøp uteputer i fine farger og bland forskjellige farger og størrelser for å gi uteplassen variasjon. Tenk deg hageputer som tåler regn, som er smussavvisende, som ikke blir ødelagt av vin- eller kaffesøl og som holder seg pene år etter år.


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Vi syr dine nye puter, eller kun putetrekk, etter dine behov. Inneputer kan bli uteputer.


Impregnering gjør at skitt ikke fester seg like lett, og at vann og annen fukt ikke trekker inn. Hvis du er flink med impregneringen, kan de fleste innetekstiler benyttes ute. Men, skjøre tekstiler som silke og enkelte typer viskose, bør holdes innendørs for å unngå skade.

Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter som er velegnet til utendørs bruk på grunn av kvalitetenes lysekthet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg