fredag 29. januar 2016

Solkremtest

Disse får alle rødt surfjes. I vår solkremtest fant vi sju av disse stoffene. Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig. Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna?


Solkremtest

Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann. Dette er taperne i Forbrukerrådets solkremtest , og kan være skadelige for barn. Det skyldes at en mørkere hud har tettere med fargepigmenter og derfor trenger ikke solstrålene så godt inn, som på en lysere hud.


I en solkremtest vil man gjerne dele hudfarger inn i seks forskjellige nivåer, der nivå en er blek og nivå seks er mørk brun til sort. Hvor du ender på skalaen vil bety mye for valget av solkrem. Kun åtte av solkremer fikk godkjent da Forbrukerrådet nylig kontrollerte ingredienslistene på solkremer for potensielt skadelige innholdsstoffer. Kosmetikk er mer enn bare sminke.


Produkter som tannkrem, solkrem, hårfarge, kremer, såpe og tatovering er også å regne som kosmetikk. Mange kosmetiske produkter. Landets fagmyndighet på områdene strålevern og atomsikkerhet. Tid for å måle radon. Har du målt radon i boligen din?


Hvis ikke, har du sjansen nå! Kun fire kremer fortjener en plass mellom deg og solen hevder Forbrukerrådet etter sin solkremtest. Ni av kremene får strykkarakter. Av de solkremene Forbrukerrådet har testet, er kun fire anbefalt som følgesvenn i sommer.


Best i test er Yves Rocher Protectyl Végétal Moderate protection Milk SPF 15. SOLKREMTEST Stor test av innholdet i solkrem til barn Test av solkremer til barn. Dermica Sensitiv er solpleie anbefalt av Norges Astma- og allergiforbun Svanemerket og godkjent i Forbrukerrådets solkremtest grunnet sine trygge ingredienser. Produktene er uten parfyme, parabener og fargestoffer og gir god solbeskyttelse under alle forhold.


Sonans klargjør studentens rettigheter Sonans Privatgymnas gjør det tydeligere når studentene har angrerett, etter at Forbrukertilsynet ba dem foreta endringer i. Tirsdag omtalte Sideen ny undersøkelse utført av Grønn Hverdag, hvor solkremer som selges på det norske markedet er undersøkt. Produktene ble vurdert og rangert etter innhold av helse- og miljøbelastende stoffer. Hver sommer bombarderes vi av informasjon om hvor viktig det er å bruke solkrem for å unngå kreft og tidlig aldring, men når Forbrukerrådets årlige solkremtest publiseres, er det lett å bli både forvirret, og litt skremt.


Solkremtest

Test av solkrem I FORM har smurt og duftet seg i gjennom solkrem både til vanlig bruk, trening og ansiktet. Her er kremene som beskytter deg mot sol, UVA og UVB, og gir nydelig glød. Se hva testpanelet mener om dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg