fredag 29. januar 2016

Obos hamar forkjøpsrett

Spar penger på alt fra konserter og teater til oppussing og kjøkkenutstyr. Bli medlem i dag og få tilgang til alle medlemsfordelene. Se fullstendig oversikt her. Vurderer du å bli OBOS-medlem?


Les om hvorfor du bør bli medlem. Hva vil det si å ha forkjøpsrett? Og hvordan fungerer det? Hotell med sentral beliggenhet. Boliger du kan kjøpe med forkjøpsrett på Innlandet.


Boligprosjekter OBOS bygger og planlegger på Innlandet. OBOS -medlemmer har forkjøpsrett på alle nye OBOS -boliger. Kontakt Hamar for en gratis og uforpliktende verdivurdering. Få oversikt over alle brukte boliger hvor du kan benytte forkjøpsretten, over utleieboliger og hvordan du kan selge din nåværende bolig. Her kan du lese om hvordan forkjøpsretten fungerer.


Du bør også være klar over at du ikke nødvendigvis får boligen selv om du vinner budrunden. Ved å legge inn din e-postadresse nedenfor, samtykker du til å motta e-poster fra OBOS om boliger som er omfattet av de valgte søkekriterier. Forkjøpsrett er egentlig ganske enkelt. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake ved å klikke på avslutt nederst i hver abonnements e-post. Bestill drømmeferien med Agoda.


Obos Hamar - musikkinstrument, bassklarinett, bolig, boligandel, fløyte, instrument, altfløyter, borettslag, andelslagsbolig, musikkinstrumenter, altfløyte. OBOS Innlandet - Hamar fra , Hedmark. Send e-post Vangsvegen Hamar.


Obos hamar forkjøpsrett

Store eller små prosjekter - vi kan hjelpe! Meldingen må inneholde opplysninger om hvilken bolig det gjelder (adresse, borettslag og leilighetsnummer), navn og telefonnummer til eier, visningstidspunkt, samt prisantydning. Altså er det bare en fordel å ha forkjøpsrett dersom man har et likt sistebud som en annen og det da står kun mellom dere to?


Og du er den eneste med ansiennitet slik at du får boligen? Er det slik det fungerer? Medlemmene i boligbyggelaget har også forkjøpsrett. Det kan være veldig mange mennesker.


For eksempel har OBOS over 370. I de fleste borettslag er det intern forkjøpsrett , så de som bor i borettslaget står aller først i køen. Boligbyggelag forteller at det for deg som har forkjøpsrett , er valgfritt om du vil by eller la være.


Hos OBOS står det at du trenger ikke være med i budrunden for å benytte forkjøpsretten. Budgivere bør huske at megleren er selgerens medhjelper og skal arbeide for at selgeren får godt betalt for eiendommen. For å logge inn i nettbanken, må du være registrert i OBOS -banken.


Det er gjort på noen få minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg