torsdag 14. januar 2016

Lyslenke batteri

Lyslenker og lysslynger på nettet! Beste Priser Med Handlesmart! De finnes også i ulike design og egner seg derfor til å pynte med på forskjellige steder, og de kan brukes til varierende anledninger. På en del slynger er diodene helt enkle, andre er designet med figurer. Lys opp hjemmet med en lyslenke.


Pynt hjemmet ditt ute eller inne med dekorativ belysning!

Vi har flotte lysslynger til både utendørs og innendørs bruk. Enten du er på jakt etter en klassisk lysslynge med mange, små lyspærer eller en trendy lysslynge med store lyspærer, har vi noe for deg. Den drives av 3AA batterier som ser ut til å vare ganske så lenge.


Brukes til diverse dekorasjoner og til å lyse opp diverse pyntegjenstander. Stemningsfullt: En lyslenke gir stemningen et løft, uansett om anledningen er hverdag eller fest. Miljøvennlig: LED-lyslenkene våre bruker lite energi og er vennlige mot miljøet. Kan brukes overalt: Mange av lyslenkene våre er batteridrevne, slik at du ikke trenger å bekymre deg for om du har en stikkontakt i nærheten. Batteridrevet dekorativ lyslenke med varmhvite LED-pærer som gir et behagelig og koselig lys.


Er IP44-klassifisert og kan brukes utendørs.

Drives av 4x AA- batterier (følger ikke med). Lengde på lysslynge: m. Vi har samlet våre lyslenke batteri som du kan bruke både utendørs og innendørs. Det finnes neste ikke noe mere stemningsskapende enn én lyslenke - våre lyslenke batteri gjør at du enkelt kan få lys både utenfor inne uten en stikkontakt!


Med tidsurfunksjonen aktivert lyser slyngen timer før den slukkes i timer, og takket være en strømbesparende enhet kan diodene lyse i intervaller på opptil dager. LED-lyslenker utendørs Stemningsbelysning året rundt Innebygd LED Gode tilbud De seneste trendene er på plass Kjøp lyslenker enkelt her. Skap en koselig atmosfære hjemme med lyskjeder, lysbokser og morsomme figurer av LED-lys. Vi har også et stort utvalg solarlys med stolpe som du kan sette ned i gressplenen for en stemningsfull hage.


Om det skal inviteres til fest eller middagsselskap ute på varme kvelder kan du virkelig sette prikken over i’en med en lyslenke med fargede lys. Heng i trærne, langs veggen eller i taket og nyt uteplassen hele kvelden! Finn de beste prisene på nettet. Skap hyggelig stemning innendørs og utendørs med lysslynger. I varehusene våre finner du forskjellige varianter i flere farger.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Alvin batteridrevet lysslynge med LED-lys.


Til innendørs og utendørs bruk.

Slynger og dekor på batteri kommer i mange ulike farger i tillegg til mer nøytrale varianter. Se gjennom vårt utvalg for å finne produktet som passer ditt behov best! Korte, lange, fargede eller klare pærer – hvert produkt skaper hver sin stemning. Hva med en farget slynge dandert over spisebordet i festlig lag?


Kontroller med lyseffekter som lagrer sist brukte effekt. Sølvfarget og batteridrevet lysslynge for enkel og dekorativ lyssetting innendørs. Kunstig juletre med LED-belysning.


Med utendørs lyslenker eller lysslynger skaper du en spennende atmosfære i hagen, på terrassen, verandaen eller balkongen. Du kan skape deg koselige oppholdssteder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg