onsdag 13. januar 2016

Slektstre app

Unkompliziert bei OTTO bestellen. Opprett ditt slektstre. Få tilgang til 1milliarder historiske dokumenter for slektsforskning. Undersøk familiehistorien din, gjør utrolige oppdagelser, og finn nye slektninger.


Bli med våre millioner brukere og nyt en privat og sikker plattform for slektstre , genealogisk nettsøk og en fullt integrert DNA-testing for å avdekke dine røtter og etniske avstamning. Finn dine røtter, finn helt nye familiemedlemmer, og gjør fantastiske, nye oppdagelser. Family Search Tree sin app. Med Canvas innebygde, gratis bilderedigeringsverktøy kan du redigere bildene slik at de blir klare og fine. Du kan også øke fargemetningen, tone ned kontrasten og legge til filtre slik at alle bildene passer sammen.


Se hvordan det vokser med ny informasjon fra vår genealogiske database. Vær klar over at når du klikker på Kom igang-knappen aksepterer du vilkårene for tjenesten og retningslinjene for personvern. Lag ditt eget slektstre og legg til fotografier, historiske dokumenter og mer.


Se igjennom (browse) ditt slektstre med et brukervennlig grensesnitt og søk etter dine forfedre på navn. Når ditt slektstre er importert til din mobil kan du se på det selv om du ikke er på nett. Når du lager et slektstre , kan det hende at noen av bildene ble tatt før de digitale kameraene kom. Delta med vår nye mobil- app ! Dersom et gammelt foto av en plass er tilgjengelig der du er, ta et bilde av samme landskap med din mobil eller ditt nettbrett. Men tross våre små app -faglige innvendinger tror vi likevel at dette vil være et nyttig program for målgruppen.


Hvordan legger jeg til mer enn en partner i mitt tre på internett? Her kan du også velge å åpne et annet slekstre enn ditt eget (eller opprette flere enn ett tre), dersom du har et slikt tilgjengelig. Nedenfor finner du en kortversjon. Les hele artikkelen her! Snakk med eldre slektninger - nå Eldre slektninger er ofte de beste og nærmeste kildene du har.


Må jeg ha ett slektstre for å få DNA Matcher? Den første måten å gjøre dette på er gjennom selve hjemmesiden. Velg Administrere slektstre , og Eksportere til GEDCOM. Svar på om du vil inkludere bilder. Du vil nå motta en lenke til GEDCOM-fila, og du kan laste den ned på din maskin.


Se også instruksjoner på norsk. Dessverre kunne vi ikke finne noen resultater for det søket. Vennligst prøv igjen!


Du fortsetter å benytte ditt slektsforsknings program og du importerer en GEDCOM fil for å oppdatere ditt slektstre på Geneanet. Bla i ditt slektstre uansett hvor du befinner deg En internett-forbindelse og en nettleser på en datamaskin eller på en mobilenhet er nok til å bla i ditt Geneanet slektstre. Gratis slektstre programvare.


MyHeritage Knowledge Base. Du kan organisere forskning uten å betale noe ved hjelp av gratis slektsforskning programvare fra en rekke forskjellige produsenter. Du kan også bruke gratis slektstre mal programvare for å forvandle dine data inn i et tre eller form du kan skrive ut. Et slektstre er et flott blikkfang på veggen.


Starte med slektsgransking. Arkivverket har tilrettelagt mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg