torsdag 7. januar 2016

Pynting av sjokoladekake til dåp

Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Finn Pynting Til Dåp. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kransekake er vel festkaken over alle festkaker.

Populær som den er passer kransekake til 17. Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til , men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes. Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning? Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon? I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker.


Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake. Gjesteinnlegg – Forberedelser og pynting av barnedåp Jeg har fått den store æren av å få være gjesteblogger på pynttilfest. Jeg er lillesøster til den flotte dama som er hjernen og armene bak pynttilfest.


Er ikke særlig flink til å pynte, så har ikke så mange ideer.

Men siden kaken skal i en guttedåp så kan jeg ikke bruke de fa. Velkommen til barnedåp! Lille Daniel er allerede blitt et halv år, men vi ventet helt til nå med dåpen hans slik at flest mulig familiemedlemmer kunne være til stede.


Start med fargene når bordet skal planlegges. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet.


Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop! Dåpspynt, dekking av dåpsbor lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Skjekk bilder på nettet av pynting av kake.


Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt trinn-for-trinn-beskrivelser. Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne.


Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Har til og med brukt fondant over gulrotkake med ostekrem i midten og et tynt lag oppå. Skal prøve mange av oppskriftene dine fremover og den første blir langpanne sjokoladekaka di til bursdagsselskap denne uka:) Tusen takk for oppskrifter og tips!


Pynt til dåp : stiler, prisklasser. Hvis du velger å feire dåpsbarnet hjemme, er det mange ulike stiler og prisklasser du kan velge.

Her er tre ulike dåpsbord til inspirasjon. Av og til kan lykken være en liten ting - som en kopp kaffe og en bit sjokolade. Jeg håper å lage en blogg om å finne glede i de enkle,. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Som bordkort valgte jeg å bruke søte barnevogner som passer godt til barnedåp. Prikken over i`en er et lite rosa sjokoladehjerte som ligger på hvert fat når gjestene kommer.


Noen ønsker en løper på midten av bordet i rosa eller lyseblå (avhengig av kjønn på barn), dette kan kjøpes til en grei pris og setter en fin stemning ved dåpsbordet. Avhengig av pris er det forskjellige løsninger for hvor du kan skaffe deg duker: Det dyreste blir å kjøpe duker hos en interiørbutikk. Den skal være et blikkfang på kakebordet, til ære for festen,de som feires og vertens gave til gjestene.


En festkake er som en supermodell og har en veldig kort periode den kan skinne i glansen av sin vakker het, med en gang kakespaden skjærer ut det første kakestykket, er dens glansdager over for alltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg