onsdag 13. januar 2016

Christiania lys

Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lys eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Christiania lys

Kjøp på nett og få rask levering. CHRISTIANIA BELYSNING. Stort utvalg i lamper og interiør, samt både inne- og utebelysning. Hos oss kan alle finne noe de liker, enten det er trendy eller mer tradisjonelt og klassisk. Vi fører et stort og spennende utvalg av lamper og skjermer, med sterkt fokus på design og kvalitet.


Ta gjerne med deg en skisse eller bilder av rommet du skal ha lys til når du besøker oss. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å komme frem til gode belysningsløsninger. Belysning har mye å si for et rom. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre.


Christiania lys

For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste. I tillegg til belysning tilbyr de også et utvalg av interiørvarer. Vi har også et bredt bestillingsvaresortiment å velge fra. Norges beste utvalg av lamper, rimelig frakt og fri retur. Bli inspirert i vår nettbutikk!


Bergen var også en langt større by. Om du ikke finner det du har lyst på i butikken, har vi også et bredt bestillingsvaresortiment å velge fra. Vi har lamper i ulike stiler og med mange funksjoner, og kan også bestille alt våre leverandører har i sine kataloger.


Her ser vi en skinne med lys som i tillegg til å gi en kul og industriell effekt, også hjelper ved å sette fokus på kunst og andre objekter i rommet. Bordlampen på venstre gir oppgavebelysning om man ønsker å slappe av i sofaen med en god bok. Varm effektbelysning.


I dette rommet ser vi eksempler på effektbelysning. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag!


Christiania lys

Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Månedligt møde hvor Fælleskassens økonomi varetages.


Her kan christianitter også søge støtte til diverse projekter. Lys enten det er i betydningen lamper, lyspærer eller andre kunstige lyskilder er nemlig så mye mer enn det. Størst på LYS Hos oss vil du til enhver tid finne klassikere og nyheter fra mange kjente leverandører.


Christiania lys

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd så du skal være trygg når du handler belysning av oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg