mandag 25. januar 2016

Tapeter til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Kjøkkenet er det viktigste rommet i ditt liv. Finn dit nye kjøkken her.


Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Se vårt store utvalg.

Har du funnet farge til kjøkkenet ? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes. Let og se hvilke av våre utvalgte tapet til kjøkkenet som passer deg best! Fargerikt, minimalistisk, rustikt, vintage - det finnes noe for alle stiler og smaksprofiler.


Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur. Velg blant hundrevis av motiv.

Gratis frakt og tapetlim inkludert. Med tapet på kjøkkenet , vil du kunne uttrykke deg på en bedre måte – ”Make a Statement”, pleier man å si. Du kan for eksempel velge en elegant tapet over kjøkkenbenken, slik at du skaper en tidløs og god stemning. Det er ikke vanskelig å skape et herskapelig uttrykk. Velger du en tapet med Art Deco-stil, så kommer du langt.


I dag finnes det tapeter som kan brukes til dette formålet. Tapet kjøkken og bad. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.


Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Rull tapetet ut over limet mens du bruker handen for å få tapetet til å sitte. Dersom du har overskap hele veien, legg tapetet nedenfra og opp og kutt oppe.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trenden med åpenhet på kjøkkenet fortsetter. Det vi så å si null overskap og dermed mye vegg som vil bli synlig. Natur trenden fortsetter også og grønt vil holde seg som en populær farge i lang tid spår mange.


Eller tapet med litt struktur som skaper en dybdefølelse.

Mange ønsker tapet på veggen mellom kjøkkenbenken og overskapene som et alternativ til fliser. Se julegavetipsene våre for store og små. Dette er meget slitesterke tapeter i vinyl som tåler både matos og en fuktig klut. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon.


Shop enkelt online hos Ellos. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg