onsdag 13. januar 2016

Nytt treverk gammelt utseende

TREVERK OPPDAGET PÅ NYTT. Vi er en gruppe spesialister som har drevet med salg av gammelt tømmer og laget unike gjenstander av det i mange år. Forside Interiør, møbler og trapp Behandle nytt treverk til antikk utseende ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. På gammelt panel brukes fargen som første strøk, før ønsket brun- eller gråfarge påføres.

Da er det enklere å oppnå ønsket resultat. Panellakk er en transparent behandling, der underlagets opprinnelige farge påvirker sluttresultatet. Nytt treverk som har en lys farge er enkel å gjøre grå eller brun i både lyse og mørke nyanser. Paneler med særpreg, autentisk gammelt treverk. Andre modeller en nedenunder kan fremskaffes.


Bilder nedenunder viser kun eksempler på farger – det er ikke mulig å garantere eksakt samme farge og struktur som på bilder – hver panel har sin særegne farge og struktur. Jeg har noen forholdsvis nye møbler i oljet treverk som jeg så gjerne vil gi en gammel look. Jeg ønsker det gråaktige og værbitte utseendet, men er usikker på hvordan Værbitt utseende til nye møbler - Spørsmål og svar - ifi.

Nytt spisebord skal lages av den gamle veggen mellom kjøkken og. Noen som har byttet kledning på eller revet et gammelt naust har tatt vare. Isopropanol kan man få kjøpt på apoteket med resept. De har spesialisert seg på restaurerig og bevaring av gammelt og nytt treverk. Bordet skal da helst se litt gammelt ut.


Dette her med gulnet gammelt panel og beis er jo ikke enkelt som mange erfarer. Iallefall ikke når vi er inne i denne grå trenden. Vi hadde et hyttekurs i butikken, og i hytter er det mye panel som skal lysnes eller behandles, så vi forsket litt. Prøvde litt forskjellig, både på nytt og gammelt.


Nytt treverk er vanligvis malt til perfeksjon, med rette linjer, glatte flater og klare, lyse korn. Men hvis du ønsker å bruke nytt treverk til å reparere noe gammel og grov (som Bart gulvplanker) eller du sikter til en gammel, rustikk utseende på et møbel, må da lyse, skinnende nytt treverk være alderen. Fasader, terrasser, takutspring, brygger og båter, gjerder, hagemøbler, vinduer og dører kan behandles utendørs, og midlet kan også brukes inne på loft og i kjellere.


Har endel gamle antikke furumøbler som vi ønsker at skal passe til gulvet. Hvordan bør vi behandle gulvet for at det skal se gammelt og nedslipt ut? Mørkere enn i dag, uten gulfarge og m litt grålig. De finner materialer der de kan og lager alt mulig nytt , men stort sett er det planker fra låver bygget for hundrevis av år siden som blir baderomsinnredninger eller spisestuebord.


Gründer Ole Rosén-Lystrup er tidligere bareier.

Han jobbet i rekrutteringsbransjen de siste årene før han startet drivved. Et bygg behandlet med jernvitrol vil få et søvgrått uttrykk, preget av vær og vind. Det hjelper selvsagt også å vite at denne behandlingen bare trengs å gjennomføres en gang, og at treveggen er vedlikeholdsfri. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og.


Sliper du ned til nytt treverk kan selv et gammelt gulv se splitter. Gjør-det-selv antikviteter teknikker alder nytt treverk og gi den en slitt, værbitt utseende. Fra å legge til rustikke trebjelker i kjøkkenet ditt taket til å bygge en primitiv hage benk som trenger å se gamle, kan disse tre-aldring teknikker brukes for nesten alle prosjekt med nytt treverk.


Voksen gir nytt liv til gammelt treverk ,. Produktet inneholder ikke voks, men er en halvtransparent lakk med farge, som gir overflaten et flott vokset utseende. Beskytter treverket mot smuss og fingermerker. Vanntynnbart, inneholder UV-filter som bremser videre gulning.


Skal påføres ubehandlet treverk. Kan brukes på nytt panel for å beholde den lyse fargen lenger, eller for å lysne gammelt , gulnet panel. For å unngå at gulfargene slår gjennom, kan noen lakker tilsettes mer hvit brekkfarge. Gamle vinduer er en vesentlig del av en bygnings utseende.


Det forteller om tidsperioder og estetiske preferanser, om stilhistorie og teknologihistorie. De er en viktig del av det som gir bygningen karakter. Når gamle vinduer skiftes ut med nye forsvinner fin detaljering i treverk og beslag, og ujevnhetene i det gamle glasset blir borte. Noen er bare beregnet for nytt treverk , mens andre også kan brukes for å lysne gammelt tre.


Beisen påføres med rull eller pensel og kan arbeides inn i underlaget med en fille. Ved påføring av flere strøk, trer trestrukturen frem med dybde, siden beisen fremhever ådringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg