tirsdag 12. januar 2016

Ikea benk med oppbevaring

Med litt hjelp fra benkene våre får alle gjestene plass rundt bordet. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. IKEA - ÄPPLARÖ, Benk med oppbevaring , utendørs, brunbeiset, I tillegg til å ha plass til stolputer, hageredskaper eller blomsterpotter, fungerer benken også som ekstra sitteplass eller avlastningsflate.


Lett å flytte rundt på hjul. Kan kombineres med TOSTERÖ oppbevaring. Bruk VÅRDA trebeis for utendørs bruk, for å beise møblene på nytt.

Benker med oppbevaringsmuligheter sørger for at du både har en sitteplass og flere skuffer å legge tingene dine i. Velg mellom lang benk eller kort benk , trebenk eller benk med stofftrekk. Som med andre møbler du kan kjøpe. En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner.


De får tak i tingene sine og kan rydde selv, eller slenge seg ned på. En seng med oppbevaringsplass er smart og det er ikke så vanskelig å bygge den selv. Gå for hvite materialer hvis du liker at den ikke er tung og ruvende. Fin benk med oppbevaring.


Det smarte multimøbelet passer inn i de fleste rom, for vi har jo alltid noe vi kan lagre og gjemme bort. Kristian og Mariahs benk på soverommet er et godt eksempel på hvordan du kan bygge en benk med masse oppbevaringsplass i samme stil som resten av innredningen. Se resten av hjemmet deres her!


Stort utvalg benker i ulike farger og design. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


IKEA - ÄPPLARÖ, Benk med veggpanel, utendørs, brun brunbeiset, For ekstra holdbarhet, og for at du skal kunne glede deg over treets naturlige uttrykk, er møbelet forbehandlet med flere lag halvtransparent beis. Nå kan du kjøpe sittebenk med oppbevaring på ønsket mål. Vi har designet en benk som du selv kan bestemme lengde, dybde og høyde. Benken kommer flatpakket og du monterer den selv.


Vi kaller dette IKEA konsept på spesial mål! Disse skapene er fra Ikea Bestå, men lignende løsning vil du få ved å bruke veggskap med målene b60xh20xdfra Ikea Metod. Fint med treplaten på toppen, du kan se flere bilder av skapene her. Her er søndagen regntung og grå, perfekt for noen små inneprosjekter og masse kos med de små.


Benken er laget av overskap fra Ikea som jeg monterte ben på og skrudde sammen. Den har også fått en skumgummimadrass som jeg fikk kuttet i ønsket størrelse oppå. Madrassen har jeg enkelt og greit stiftet fast et orange cordfløyel stoff fra Åhlens. En benk er et ideelt møbel for små kjøkken med høy hyggefaktor, og den kan med fordel også brukes til å skape en stemning preget av industriell minimalisme i større rom. Benkens anonymitet gir rom for at andre elementer i innredningen får komme til sin rett, og du kan bruke dens markante design til å uttrykke nordisk enkelhet rundt.


I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger. Slik finner du garantert en benk som passer til spisebordet og spisestolene. Våre sittebenker kommer både med og uten armlener og oppbevaring.


Flere av modellene er del av større serier med møbler til kjøkkenet. Oppbevaring er en nødvendighet i alle hjem, og til det behøver du oppbevaringsmøbler. Her kan du finne det du behøver for å gjemme unna saker som du ikke vil ha. Vi har puff med oppbevaring og puff uten oppbevaring.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk Se vårt utvalg i puffer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg