onsdag 20. januar 2016

Jotun frostrøyk inne

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen.

Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. En varm gråaktig hvit tone. Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte.


Berit har god tilgang på de vakreste markblomster rett utenfor hytteveggen. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter?


Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden.


Inne er hele huset malt med vanilje på mdf. Vi synes denne gjør at alle vegger virker skitne. Og har derfor tenkt å male hele huset innvendig.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Vegger: Jotun 7Brunsvart. Vi har Kontur som kontrastfarge på vindskier, karmer, dører etc. Sammenlignet med naboens hus i Helhvit, er den noe gråere, men ikke mye.


Riktig fargegjengivelse oppnås ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor fargeblandesystem. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjons-farger fra våre fargedesignere. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og. Hos Jotun jobber vi med farger hver dag, og vi har markedets beste ekspertise innen farger og produkter for hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg