fredag 22. januar 2016

Vegghengt stellebord

Vegghengt stellebord

Stort utvalg av vegghengt stellebord hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Vi har stellebord i alle kategorier: vegghengte stellebord , klassiske gulvstellebor sammenleggbare stellebord og stellebord med badekar. Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på.


Vi har Troll- stellebord , BabyDan- stellebord og Inovi- stellebord , bare for å nevne noen få. Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet. Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk. Vi har stellebord som både er praktisk og dekorativt, og har lang levetid siden de kan gjøres om til enten kommode, skrivebord eller bokhylle når bleiestadiet er over.


Vegghengt stellebord

Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Praktisk, plassbesparende stellebord til sikkert og hygienisk bleieskift på offentlige toaletter med begrenset plass til rådighet. Etter endt bruk klappes stellebordet lett opp mot veggen, og bordet tar dermed et minimum av plass.


Et trygt og praktisk vegghengt stellebord fra Baby Dan, laget i hvitmalt furu med demperlukking. Perfekt når du har litt trangt om plassen, eller bare ikke ønsker at stellebordet alltid skal stå fremme. Et praktisk veggmontert stellebord produsert i kvistfri furu fra New Zealand.


Vegghengt stellebord

Vegghengt stellebord , Karla møbler, Babydan, Hvit. Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent. Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass. Den gode nyheten er at ingen av bordene velter.


Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Om dere har litt dårlig plass i heimen kan et veggmontert stellebord være tingen! Vi har et fint sortiment med slike pratkiske veggstellebor samtlige fra sikre og pålitelige kvalitetsmerker som JLY, Basson Baby, JackLily, BabyDan og populære Troll.


Det er bare å ta en titt, snart er familiens plassbekymringer en saga blott! Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut!


Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Leveres komplett med en myk stellematte som er fri for ftalater og PVC. Karla vegghengt stellebord fra BabyDan et praktisk stellebord med langsom åpning av dør med gassarm og er godkjent opptil kg. Robust stellebord for offentlig bruk.


Robust stellebord har blitt produsert i Sverige i over år, og finnes i dag på svært mange helsestasjoner, kjøpesenter, barnehager og offentlige toaletter i hele Norden. Stelleflaten er B: x L: cm. Et solid og praktisk stellebord som er laget for høy bruksgrad. Vi tilbyr praktiske stellebord som er laget for høy bruksgrad.


De kommer med mage ulike farger og materialvalg. Det er helt normalt å begynne å bli langsynt når man bikker en viss alder. Men siden du ikke har hatt noen problemer med synet før er det greit å ta en sjekk hos. Praktisk oppbevaringsplass innen rekkevidde: du kan alltid holde én hånd på. Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Vegghengt stellebord

Sammenlign pris på stellebord. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg