mandag 25. januar 2016

Interiørfarger 2017

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre.


Interiørfarger 2017

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc.


Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design. I denne saken vil ekspertene fortelle deg hvordan du skal få best mulig resultat og gi deg de beste malerådene. For: – Vi er intet mindre enn europamester i oppussing.


Hjemme i stuen vår har vi nesten ingen nye møbler, jeg har funnet mye på gjenbruksbutikker, arvegods og ikke minst så har jeg fått møbler som folk skulle kaste. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Brent brun-rød-oransje, rust- og vinrø mosegrønn, gråblå og dyper sorte og grå toner.


Dette gir oppussingen kortere varighet, det vil si at hjemmet gjerne vil føles umoderne raskere. Svar Vanessa fra Sukhi 11. Jeg tror jeg har forelsket meg litt i blushing peach.


Interiørfarger 2017

Mange har sikkert hørt at NÅ kommer fargene tilbake, men det er ikke NÅ. Nye interiørfarger kommer ikke inn til Ola Normann over natten. Men det stemmer at fargene kommer tilbake. Vi er faktisk inne i et stort fargeskifte.


Fra hvite og grå bokser beveger vi oss mot varierende kulører på veggene. Mal stuen i høstens interiørfarger. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.


Stress er ut, sakteliv er in. Og, uansett hvor motstridende det kan høres ut, vil ny, smart og tidsbesparende teknologi hjelpe deg på vei. For noe må effektiviseres for å rydde tid til det vi har lyst til å gjøre. Umiddelbart fremstår kanskje Nordsjös fokus på blått som hakket tryggere og enklere å like og bruke.


Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå? Vil interiørbilde forandre seg? Det blir et trendskifte, ikke i rasende tempo, men i slow-motion, kunngjorde den danske pej-gruppen da de lanserte denne sesongens fargeprognoser for to år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg