onsdag 13. januar 2016

Jotun space

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En lys, dempet og litt grålig beigetone.

Den er verken for rødlig eller for gyllen, - en perfekt, rolig beige tone som står godt inntil en mengde farger. Resultatet har blivit en bra, tidlös och klassisk beige färg. Fin till Eggvit och Bomull. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Denne vil nok finne veien hjem til manges vegger de neste årene. Jotun Space har en lys, dempet og litt grålig beigetone. Kokos er en dempet beige tone.

Oppleves som mindre rødaktig. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene. Prøve en ny farge hjemme i år!


Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Her er våre beste beige farger. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Denne sorte skal også være gjennomgående i huset (gjerne også i trappen). Jeg har senses på tak og vegger på soverom og gjestetoalett.


JOTUN Fargeprøve Interiør. Lykke til med ditt fargevalg! FARGETRYGGHET Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter.

Jeg ser for meg at den vil bli tøff her. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg