mandag 18. januar 2016

Servietter brette

Alt til restauranten - webbshop! Lekre designs og god kvalitet! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord.

Se hvilken stil som passer deg. Snu servietten igjen, og brett frem skjortekragen øverst, og ermene nederst. Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker som til forveksling er lik tøyduker og tøyservietter. Du bør velge et tema og sørge for at du holder fast ved ideen når du skal velge tilbehør.


FOTO: Redaksjonen Pynt opp middagsbordet med enkle servietter du bretter i en fei. Det er enkelt å imponere middagsgjestene med brettet servietter.

Brett vakre servietter i en fei. Enkel brettet serviett med pynt. Dersom du ikke er motivert til å brette mer eller mindre kompliserte serviettfigurer, kan dette være et flott alternativ. Start med å klippe opp servietten i fire like store deler.


Legg alle lag i en bunke. Det blir da lag med papir. Forsett på motsatt side. Ta hver av hjørnene og brett inn mot midten (motsatt hjørne) 6. Sett opp servietten og den er klar. Ved å sette mange servietter sammen i en sirkel blir dette fin pynt til bordet.


Begynn med å brette servietten helt ut. Bruker du servietter med forskjellig farge inni og utenpå, leggs fargesiden opp. DEN FESTLIGE SERVIETTEN. De er enkle å brette og ser ut som og føles som tekstil. De har alltid perfekte farger og form og trenger aldri å bli kontrollert eller vasket.


Det sparer verdifull tid i julestria.

Det som er enda bedre, er at du kan sette dem ut for kompostering etter bruk. Lær å brette servietter : Lag en papirtrakt. Denne raske og enkle papirtrakten er et praktisk oppbevaringssted for barnas bestikk - en fin måte å vise gutter og jenter at god hygiene ved måltider er morsomt.


Finn ut hvordan brette servietter enkelt med disse enkle trinnene. Servietten falten: Herz, eine leichte Anleitung z. Deko zum basteln für den Muttertag oder Valentinstag. Når det står at servietten f. Klikk på MER under!


Middagsserviett, x = Lunsjserviett, x = Kaffeserviett. Snu tilbake og lag skjortekrage ved å brette. Kreative løsninger med servietter : Ha en bolle, krukke eller lignende på midten av bordet, eller flere ved lange bord. Bruk rosa eller røde servietter.


Rull serviettene og stapp dem tett i tett i krukken. Dander slik at serviettene etterligner en rosebukett midt på bordet! Det finnes mange kreative måter å brette servietter på! Hos Europris finner du serviettene som passer til enhver anledning og borddekning. Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten.


Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg